Κάρογιαν: Θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τους σκοπέλους και τις δυσκολίες

Στις δυσκολίες τις οποίες διέρχεται ο τόπος μας σε αυτή τη δύσκολη καμπή, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Μάριος Καρογιάν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Επαρχιακών Επιτροπών Λευκωσίας και Κερύνειας, στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο της Παράταξης, στα κεντρικά γραφεία, χθες βράδυ.

Εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι και αυτή τη φορά «θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τους σκοπέλους και τις δυσκολίες και θα πάρουμε τον τόπο μας κάποια βήματα μπροστά. Χρειάζεται συλλογικότητα, συναινέσεις, ενότητα, συνθέσεις. Δεν χρειάζονται μικρότητες, δογματισμοί, αχρείαστες αντιπαλότητες. Χρειάζεται

να μονιάσουμε γιατί μόνο έτσι η κοινωνία θα πάει μπροστά. θα καταφέρουμε να επιλύσουμε προβλήματα αρκεί να ακολουθούμε το μέτρο, να υπάρχει ο ορθολογισμός και λογική».

Ο κύριος Καρογιάν, κάνοντας ένα απολογισμό, από την ίδρυση της παράταξης μέχρι και σήμερα, ευχαρίστησε τα χιλιάδες μέλη της ΔΗΠΑ-Συνεργασία για τη στήριξη, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα κατορθωνόταν τίποτα αν όλοι εσείς δεν ήσασταν από την πρώτη στιγμή κοντά. Χάρη στη δική σας συμβολή και προσπάθειες, στη δική σας ανιδιοτέλεια, καταφέραμε αυτή τη παράταξη από το μηδέν να την καταστήσουμε μέλος του Κοινοβουλίου με τέσσερις βουλευτές.»

Διαβεβαίωσε ότι η ΔΗΠΑ-Συνεργασία, θα έχει στις δημοτικές εκλογές συμμετοχή και παρουσία σε όλη την Κύπρο. «Φανταστείτε μια πολιτική παράταξη χωρίς πολλές ρίζες να καταφέρει να έχει 350 υποψηφίους που να έχουν την προσωπικότητα και τα φόντα και τις δυνατότητες, άνθρωποι που έχουν επαγγελματική διαδρομή, είναι  καλοί οικογενειάρχες, άνθρωποι, άτομα με απόψεις και ιδέες που μπορεί να βοηθήσουν την κοινωνία».

Αναφέρθηκε στις αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας και του Πολιτικού Γραφείου και στις εισηγήσεις ενόψει των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υπογραμμίζοντας ότι «ανακοινώθηκε στήριξη της παράταξής μας από το σύνολο των 20 δημάρχων στους 15. Για τους άλλους πέντε η εικόνα είναι ακόμα θολή. Την ίδια ώρα ανακοινώσαμε τη στήριξη σε 20 αντιδημάρχους και μέσα του Γενάρη θα έχουμε ολοκληρώσει. θα έχουμε στέλεχος μας, τον Χρήστο Τσίγκη στη δημαρχία Στροβόλου θα έχουμε αντιδημάρχους στην Επαρχία Λευκωσίας, στην Έγκωμη και στο Δάλι. Στη Πάφο, Γεροσκήπου, Πολεμίδια, Αγιο Αθανάσιο και αλλού. Η συμμετοχή θα είναι δυνατή και καθαρή». 

Αναφέρθηκε στους νέους ανθρώπους, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, που τιμούν τα ψηφοδέλτια της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, υπογραμμίζοντας ότι είναι το προμήνυμα ότι η Παράταξη θα μεγαλώσει και θα γίνει ο ισχυρότερος χώρος του κέντρου.

Μοιράζοντας ευχές, για υγεία, χαρά και ευτυχία, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, ευχήθηκε το νέο έτος να είναι η απαρχή για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Έχουμε, είπε, δρόμο να διανύσουμε. Η Παράταξή, διαβεβαίωσε, με ένα συνετό, νούσιμο τρόπο θα δίνει το στίγμα της με καθαρότητα και ειλικρίνεια έχοντας πάντα στο μυαλό το καλώς νοούμενο συμφέρον της πατρίδας και της κοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα