Καρμέλο Άντονι: «Έχουμε περισσότερη εμπειρία από ότι όλο το ΝΒΑ»

Ο Καρμέλο Άντονι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, παραδεχόμενος το... προφανές: Οι Λέικερς είναι μεγάλοι σε ηλικία. Παρόλα αυτά, είδε την θετική πλευρά πίσω από αυτό.

Οι Λέικερς έχουν γεμίσει την ομάδα τους με All Star παίκτες. Της... σεζόν 2011/12. Έχοντας λοιπόν ηλικίας τουλάχιστον 32 ετών, πολλοί στέκονται σε αυτό. Ο Καρμέλο Άντονι ωστόσο δεν ανησυχεί.

Ο 37χρονος φόργουορντ εμφανίστηκε σε εκπομπή στο ESPN. Και

με την συζήτηση να πηγαίνει στην ηλικία των παικτών στο ρόστερ είπε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά και... όπως τα πιστεύει.

"Είναι γεγονός. Δεν λέμε το αντίθετο. Όλοι το ξέρουν. Είμαστε γέροι." δήλωσε αρχικά ο "Μέλο", για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Πιστεύω όμως ότι αυτά που φέρνουμε στο τραπέζι, αυτή η σοφία είναι που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος. Το γεγονός ότι ο ένας θα καλύπτει τον άλλο και θα φροντίζουμε ώστε να μην ξεφύγει κανείς".

Κλείνοντας μάλιστα το θέμα, ο Άντονι τόνισε: "Έχουμε περισσότερη εμπειρία στην ομάδα από ότι όλο το ΝΒΑ. Αν κάνουμε όλο αυτό να δουλέψει, εξαρτάται από εμάς. Ανυπομονώ για αυτό. Ξέρουμε τι διακυβεύεται. Θα περάσουμε καλά. Θέλουμε να απολαύσουμε αυτό το ταξίδι".

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρμέλο Άντονι, Έχουμε, ΝΒΑ,karmelo antoni, echoume, nva