Καρλίτος: "Νέα αρχή, νέα πρόκληση"

Η Ομόνοια ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου διεθνούς ακραίου αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι, Καρλίτος. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Καρλίτος επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 4.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, ανέφερε: "Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ομόνοια. Γνωρίζω το Κυπριακό πρωτάθλημα και τη νέα μου ομάδα,

συνεπώς θεωρώ ότι η προσαρμογή μου δεν θα είναι δύσκολη. Αγωνίστηκα τον Δεκέμβριο σε αρκετά παιχνίδια και είμαι έτοιμος να τεθώ άμεσα στη διάθεση του προπονητή μου".

Ακολούθως, ο Καρλίτος εξέφρασε την αισιοδοξία ως προς την πορεία της ομάδας μας, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο: "Η Ομόνοια είναι για εμένα μία νέα αρχή, μία νέα πρόκληση. Γνωρίζω τη θέση που κατέχει σήμερα στον βαθμολογικό πίνακα, όμως είμαι αισιόδοξος πως τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν προς το καλύτερο. Ο κόσμος της Ομόνοια να περιμένει από εμένα καθημερινή σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα