Καρκίνος του Μαστού και Πρόληψη: Τι πρέπει να ΓνωρίΖω

Διάλεξη Europa Donna Κύπρου για τις γυναίκες της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ σε συνεργασία με την Europa Donna Κύπρου,

διοργάνωσε διάλεξη με θέμα «Καρκίνος του Μαστού και Πρόληψη: Τι πρέπει να ΓνωρίΖω».

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν τη γυναίκα, στηρίζει διαχρονικά το αξιόλογο έργο της Europa Donna Κύπρου, για υπεύθυνη ενημέρωση σε ό,τι αφορά την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Η Εταιρεία, μεταξύ άλλων, καλύπτει το ενοίκιο του Σπιτιού του Οργανισμού στη Λάρνακα από το 2009, έτος λειτουργίας του, μέχρι σήμερα.

Η διάλεξη παρουσιάστηκε από την Αντιπρόεδρο της Europa Donna Κύπρου, κ. Στέλλα Μάστορα στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λάρνακα τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017.

Η κ. Μάστορα εξήγησε τι είναι ο καρκίνος του μαστού και παρουσίασε σημαντικά στατιστικά στοιχεία. Επικεντρώθηκε στους τρόπους με τους οποίους επιτυγχάνεται η πρόληψη, στη μεγάλη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και τις μεθόδους αντιμετώπισης, χειρουργικές και μη. Επιπρόσθετα από τις ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να γίνονται σε τακτά διαστήματα, συνέστησε και τρόπους αυτοεξέτασης ενώ παρουσίασε το ρόλο που διαδραματίζει η Europa Donna Κύπρου σε σχέση με την πολιτεία, προς επίτευξη των πιο πάνω στόχων.

Παρούσα στη διάλεξη ήταν και η Διοικητική Λειτουργός της Europa Donna Κύπρου, κ. Λουίζα Πόλυ, η οποία εξαίροντας τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, πρόσφερε στις γυναίκες της Εταιρείας, αναμνηστικά βραχιολάκια που συμβολίζουν τον αγώνα κατά της ασθένειας, εκ μέρους της Europa Donna Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα