Καραπατάκης: "Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη"

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μίλησε ο πρόεδρος, Άντρος Καραπατάκης. Ο πρόεδρος αρχικά εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έως τώρα πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και αναφέρθηκε στους στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, προσδοκούμε πως θα πάμε ακόμη καλύτερα στην ΕυρώπηKτίσαμε μια ομάδα με στόχο να είμαστε μόνιμοι πρωταγωνιστές. Έχουμε κάνει δύο πολύ καλές σεζόν που η ομάδα κυνηγούσε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Θέλουμε φέτος

να πάρουμε ένα τίτλο. Η ομάδα θα κάνει πρωταγωνιστική πορεία. Το ΑΕΚ Αρένα είναι ένα όνειρο ζωής που το συμβούλιο μας το έκανε πραγματικότητα. Υπολογίζουμε τον επόμενο μήνα πως θα τελειώσει!»

«Μέχρι στιγμής έχουμε πουλήσει σχεδόν τα διπλάσια εισιτήρια σε σχέση με την περσινή περίοδο. Στόχος είναι να πουλήσουμε ακόμη 500 εισιτήρια διαρκείας»

Για τον αγώνα με την Σπαρτάκ Μόσχας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Σπαρτάκ. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Το θέλουμε για την πόλη μας, για το σύλλογο μας. Θέλω να καλέσω όλους τους Λαρνακείς να έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα