Καραπαπάς: «Oλυμπιακούς που θα βγάλουν τα λαρύγγια τους»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε σχόλιο σχετικά με την στήριξη που θα ήθελε για την ομάδα για το ματς με Μπαρτσελόνα αλλά και τα όσα αναφέρονται σε βάρος του.

Επειδή έχει αρχίσει και περιστρέφεται μυστήρια το μυαλό μου, να ξεκαθαρίσω κάτι για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Εμείς μάγκες θέλουμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ στο γήπεδο που θα βγάλουν τα λαρύγγια τους για να παλέψουμε τις όποιες πιθανότητές μας να νικήσουμε!

Αν θέλετε τουρ για την Μπαρτσελόνα και τον Μέσι να πάτε στο Καμπ Νου. Αυτά! Προς το παρόν, το μυαλό μας είναι ΜΟΝΟ στο αυριανό δύσκολο ματς με τον Αστέρα...

Υγ.: Και επειδή πολλοί στέλνετε και ρωτάτε αν είναι όλα καλά ή αν είμαι στο Γκουαντάναμο Μπει, να σας πω ότι είμαι στον Πειραιά και βλέπω την προσπάθεια των ανθρώπων να σώσουμε ό,τι σώζεται απο την θάλασσα. Αυτό είναι το σοβαρότερο θέμα των ημερών.

Υγ.2: Τα γιουσουφάκια να συνεχίσουν. Με κάνουν και γελάω! Και επειδή μιλούσα με ένα φίλο απο μια ανεξάρτητη αρχή και μου έλεγε ότι είναι ρατσιστικό να γράφουν συνέχεια πόσο χοντρός είμαι και να το κυνηγήσω (ειδικά ένας υπογιουσουφάκος με 7,500 σχόλια στο σάιτ αυτό!!!) θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δυο αλήθειες έχουν γράψει απο τότε που μόλυναν το διαδίκτυο. Ότι είμαι χοντρός και ότι είμαι Τσέλσι! Να τα λέμε αυτά! Βέβαια, οι χοντροί μπορούν να κάνουν δίαιτα. Οι ρουφιάνοι, οι προσκυνημένοι και τα γιουσουφάκια όμως δεν μπορούν να αλλάξουν. Είναι αυτό που είναι και θα ζουν αγκαλιά με την ντροπή...

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:

Facebook

Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα