Κάντηλος: «Δεν υπάρχει Ομονοιάτης που να μην θέλει τον Λοΐζου στην ομάδα»

Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, Ανδρέας Κάντηλος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη νίκη των «πρασίνων» κόντρα στη Γάνδη, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην υπόθεση με τον Λοΐζο Λοΐζου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Το αρχικό του σχόλιο: «Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα μου. Έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι. Ήταν όλα θετικά, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και πρέπει να πούμε μπράβο

και να το επισημάνουμε στους Κύπριους νεαρούς της Ομόνοιας. Οι Κύπριοι μας έχουν αποδείξει ότι δικαιωματικά έχουν πετύχει να πάρουν μία θέση στην ενδεκάδα. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Να αντιληφθούμε και τις δυσκολίες που έχουν οι νεαροί γενικά… Οι δικοί μας έδειξαν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα και από κανέναν».

Για τον επαναληπτικό: «Είναι σημαντικό να τελειώσει η πράξη στο ΓΣΠ. Οι πρώτοι που πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, είναι οι ποδοσφαιριστές μας. Ναι μεν, θα είναι στο ΓΣΠ, ναι μεν, θα είναι γεμάτο, αλλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί διότι η Γάνδη έδειξε ότι είναι πολύ επικίνδυνη και ίσως παρουσιαστεί και καλύτερη. Δεν θα παραδοθεί και πρέπει να το καταλάβουμε, να έχουν την ίδια σοβαρότητα οι παίκτες μας και να επιδιώξουν και πάλι τη νίκη. Θα είναι αρνητικό για μένα αν η Ομόνοια πάει για το 0-0».

Για τον Φαμπιάνο: «Να ευχαριστήσουμε και τον Φαμπιάνο που σε τρεις περιπτώσεις με σωτήριες αποκρούσεις κράτησε την Ομόνοια γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Αν δεν είχαμε τον Φαμπιάνο και δεχόταν τρία γκολ η Ομόνοια, θα ερχόταν ένα αρνητικό σκορ. Όλα αρχίζουν από το Νο1, τον τερματοφύλακα».

Για το γεγονός ότι χρειάζεται επιθετικός: «Χρειαζόμαστε έναν σέντερ φορ της διαφοράς, παρόλο που ο Κακουλλής έκανε πολύ καλή δουλειά με τη Γάνδη. Έτρεχε ασταμάτητα, κέρδισε μπάλα και δημιουργούσε παιχνίδι. Σε όλα τα παιχνίδια του είναι έτσι. Θέλουμε έναν έμπειρο που να έχει το εύκολο γκολ. Εμείς στην εποχή μας είχαμε τον Τζεβίζοφ».

Για τον Λοΐζου: «Το είχα αναφέρει και του ιδίου ότι από τη συγκεκριμένη κατάσταση χάνουν και οι δύο. Πιστεύω από τη στιγμή που αναμείχθηκε ο πρόεδρος θα τα βρουν. Αν και οι δύο θέλουν το καλό τους θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα είναι και οι δύο πλευρές ικανοποιημένες και να συνεχίσει το παιδί στην Ομόνοια. Δεν υπάρχει Ομονοιάτης που να μην θέλει τον Λοΐζου στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάντηλος, Δεν, Ομονοιάτης, Λοΐζου,kantilos, den, omonoiatis, loΐzou