Κανονικά το Μόντσα-Μπολόνια παρά την επίθεση με μαχαίρι εις βάρος του Μάρι

Η είδηση του τραυματισμού του Πάμπλο Μαρί μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ενώ βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνου πάγωσε την ποδοσφαιρική Ιταλία και όχι μόνο, με τον Ισπανό μπακ να στέκεται τυχερός μέσα στην ατυχία του (χτυπήθηκε στην πλάτη), αφού χειρουργήθηκε και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μέσα στη σεζόν (όχι πριν τον Μάρτιο του 2023).

«Η ομάδα σε είναι σε κατάσταση σοκ για την περιπέτεια του Πάμπλο Μάρι.

Χθες βράδυ άκουσα τους παίκτες μας και έκλαιγαν, μίλησα για μισή ώρα με τον Πεσίνα (σ.σ. ο αρχηγός της ομάδας). Αυτά είναι αποδυτήρια φίλων. Για αυτό τον λόγο ζητήσαμε να αναβληθεί το ματς με την Μπολόνια, θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε με δηλώσεις του την Παρασκευή ο (28/10) ο εκτελεστικός διευθυντής της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι, με το αίτημά του όμως να μην εισακούεται.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, το αίτημα του έμπειρου παράγοντα δεν έγινε αποδεκτό από την ιταλική Λίγκα λόγω έλλειψης εναλλακτικών ημερομηνιών, κάτι που σημαίνει πως η αναμέτρηση της Μόντσα με την Μπολόνια για την 12η αγωνιστική της Serie A θα γίνει κανονικά την ημερομηνία που ήταν αρχικά προγραμματισμένη, δηλαδή την ερχόμενη Δευτέρα (31/10) στις 21:45.

«Εξετάστηκε μία εναλλακτική ημερομηνία αλλά λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο αγώνας θα διεξαγόταν στις 9 Φεβρουαρίου 2023, κοντά χρονικά στον αγώνα του δεύτερου γύρου Μπολόνια - Μόντσα, που είναι προγραμματισμένος για τις 12 Φεβρουαρίου, κάτι που δεν άρεσε στους εμιλιάνι.

Τότε συζητήθηκε το ενδεχόμενο να μετατεθεί χρονικά το ματς και αντί για την Δευτέρα (31/10) να γινόταν 1-2 ημέρες μετά για δώσει χρόνο στον Πάμπλο Μάρι να βγει από το νοσοκομείο, αλλά αυτή η λύση δεν άρεσε στην Μόντσα. Έτσι, αποφασίστηκε να γίνει κανονικά το ματς, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο», υποστήριξε μέσω του ρεπορτάζ της η ιταλική ιστοσελίδα «Sportmediaset».

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κανονικά, Μόντσα#45Μπολόνια, Μάρι,kanonika, montsa#45bolonia, mari