Κανονικά στη Ρωσία ο Μπλάτερ

Παρών αναμένεται να είναι ο Σεπ Μπλάτερ στην κλήρωση της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη.

Παρά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη FIFA, στη Ρωσία αναμένουν κανονικά την προγραμματισμένη άφιξη του Σεπ

Μπλάτερ στις 25 Ιουλίου για την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 στην Αγία Πετρούπολη.

«Φυσικά και θα παρακολουθήσει την κλήρωση» ξεκαθάρισε ο υπουργός Αθλητισμού της Ρωσίας Βιτάλι Μούτκο, προσθέτοντας: «Ολόκληρη η εκτελεστική επιτροπή της FIFA θα είναι εκεί, όπως και όλες οι 209 ομοσπονδίες. Οι προετοιμασίες προχωρούν όπως έχουν προγραμματιστεί».

Την είδηση της παρουσίας του Μπλάτερ στη Ρωσία, επιβεβαίωσε και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας εκ μέρους του γενικού της γραμματέα Ανατόλι Βορόμπιοφ: «Ο Μπλάτερ έρχεται στη Ρωσία εδώ και 23 χρόνια κάθε χρόνο για να παρακολουθήσει το Κύπελλο Κοινοπολιτείας. Παρόλα αυτά, τώρα υπάρχει ένα πολύ σημαντικό event στο αθλητικό και κοινωνικοπολιτικό καλεντάρι. Φυσικά ο πρόεδρος της FIFA θα έπρεπε να είναι παρών. Είμαι σίγουρος πως αν δεν συμβεί κάτι αναπάντεχο, ο Μπλάτερ θα είναι στην Αγία Πετρούπολη στις 25 Ιουλίου».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα