Κανένα θέμα με την έδρα του ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας

Μόνο περαιτέρω ανάφλεξη στα ελληνοτουρκικά ή το απίθανο ενδεχόμενο ενός τοπικού lockdown θα μπορούσαν να αλλάξουν την Τούμπα ως έδρα στον αγώνα ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας.

Η κληρωτίδα της UEFA έβγαλε αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ τη Μπεσίκτας, στο ζευγάρι δηλαδή που δεδομένα προκαλεί τη μεγαλύτερη ίντριγκα, λόγω και των τεταμένων ελληνοτουρκικών

σχέσεων τις τελευταίες εβδομάδες. 

Αυτός είναι κι ο λόγος των... αμφιβολιών που δημιουργήθηκαν από ορισμένους αναφορικά με την έδρα διεξαγωγής του αγώνα. Παρά ταύτα όμως, δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα με την Τούμπα και τουλάχιστον με τις σημερινές συνθήκες θα διεξαχθεί κανονικά στην έδρα του ΠΑΟΚ ο αγώνας. 

Σύμφωνα με όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή, δεν υφίσταται η παραμικρή αμφιβολία για την έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης. Εξ άλλου αν υπήρχε το οποιοδήποτε θέμα, η UEFA θα είχε φροντίσει να βάλει κλειδάριθμο για να μη διασταυρωθούν οι δύο ομάδες. Εφόσον λοιπόν η Ελλάδα έχει κριθεί προσβάσιμη και για τις 54 ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση περί διεξαγωγής του αγώνα στην Τούμπα, στις 25 ή 26 Αυγούστου. 

Για να μπορούσε να προκύψει οποιαδήποτε ανατροπή, θα έπρεπε είτε να υπάρξει μία περαιτέρω ανάφλεξη στα ελληνοτουρκικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται βέβαια ή να δούμε το... απίθανο ενδεχόμενο ενός τοπικού lockdown στη Θεσσαλονίκη λόγω έξαρσης του κορωνοϊού. 

Πηγή:sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κανένα, ΠΑΟΚ#45Μπεσίκτας,kanena, paok#45besiktas