«Καμία πρόταση για Ρομπέρτο από Βαλένθια»

Τις πληροφορίες που θέλουν την Βαλένθια να εξετάζει την απόκτηση του Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό, διέψευσε ο μάνατζερ του Ισπανού τερματοφύλακα.

Ο ατζέντης του δυναμικού πορτιέρο, Μαριάνο Αγκιλάρ, μίλησε στην ιστοσελίδα «Deporte Valenciano» υποστηρίζοντας πως ο σύλλογος της ιβηρικής χερσονήσου, δεν έχει καταθέσει πρόταση για τον παίκτη, ξεκαθαρίζοντας πως ο Ρομπέρτο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

και ο ελληνικός σύλλογος αξίζει το σεβασμό του.

Αρχικά, στο δημοσιεύματα αναφέρεται: «Όπως μας δήλωσε ο μάνατζερ του Ρομπέρτο Χιμένεθ, η Βαλένθια δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα κάποια πρόταση για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Ο ατζέντης Μαριάνο Αγκιλάρ επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2018 και ο ελληνικός σύλλογος αξίζει το σεβασμό του».

Και συνεχίζει: «Ο Μαδριλένος τερματοφύλακας δεν έχει λάβει ακόμη κάποια πρόταση από τη Βαλένθια ή δεν έχει πληροφορηθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει κάποια προσφορά στα χέρια του».

Καταλήγοντας, στο άρθρο αναφέρεται: «Ο ατζέντης του Ρομπέρτο ανέφερε πως ο πελάτης του δεν έχει ενημερωθεί ουδέποτε από την ομάδα του πως θέλει να τον… ξεφορτωθεί. Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνει ότι η διοίκηση της Βαλένθια έχει πολλές επιλογές για τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά δεν έχει ακόμη καταλήξει σε κάποιον».

Keywords
Τυχαία Θέματα