Κάμερες = Αναγκαστική Μετεκπαίδευση Οδηγών

Η εγκατάσταση - επιτέλους - στους δρόμους μας, του Συστήματος Φωτοεπισήμανσης με τις Κάμερες Τροχαίας, θα μας προσφέρει μια πολύ ευεργετική, αναγκαστική πλέον μετεκπαίδευση μας ως οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και ως χρηστών του οδικού δικτύου.

Αναγκαστική μετεκπαίδευση Οδηγών 24ωρης ηλεκτρονικά αυτόματης λειτουργίας, η οποία είναι πια εντελώς σίγουρο ότι θα ωφελήσει εμπράκτως το σύνολο της διακινούμενης στους δρόμους κοινωνίας.

Πρώτ’ απ’ όλα ο ηλεκτρονικός εντοπισμός και η τιμωρία των τροχαίων παραβάσεων μας, θα επιτύχει εμπράκτως την ραγδαία αύξηση της Τροχαίας Πειθαρχίας

μας. Η απουσία ή και η χαλάρωση της οποίας, μαζί και ο ανεπαρκής έλεγχός της με την ατιμωρησία, αποτελεί μονίμως την πρωτεύουσα και κυριότερη αιτία των Τροχαίων Συγκρούσεων, των Τροχαίων Ανθρωποκτονιών - Αυτοκτονιών - Τραυματισμών - Αναπηριών.

Όλοι όσοι παραμένουμε Τροχαίως Απειθάρχητοι (παραβάτες, παραπτωματίες, αμπάλατοι, απρόσεκτοι στο οδήγημα), υπό το βάρος των βαρύτερων προστίμων και των άλλων σκληρών κυρώσεων, θα εξαναγκαστούμε πλέον να συμμορφωθούμε και να πειθαρχήσουμε επιτέλους.

Κάμερες + Πρόστιμα + Κυρώσεις = Εξαναγκασμός όλων μας στην προσεκτική τήρηση των νόμων και κανονισμών της σωτήριας για όλους σωστής οδικής συμπεριφοράς όλων των οδηγών.

Με προσδοκώμενο αποτέλεσμα:

- Να λιγοστέψουν τα θύματα του αχόρταγου Τροχαίου Χάροντα.

- Να επιβληθεί, με τον απαιτούμενο εξαναγκασμό, ο αναγκαίος πολιτισμός και η ασφάλεια στους δρόμους.

Έτσι λοιπόν, μία μόνο κουβέντα:

«Τις Κάμερες και τα μάτια σας».
 

Keywords
Τυχαία Θέματα