Καλύτερος Παίκτης UEFA: Μέσι, Ρονάλντο ή Φαν Ντάικ

Στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League, θα μάθουμε ποιος εκ των Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα αναδειχθεί καλύτερος παίκτης από την UEFA για τη σεζόν 2018-2019.

Η μεγάλη ώρα της κλήρωσης των ομίλων του Champions League πλησιάζει, καθώς στις 19:00 στο Μόντε Κάρλο θα βγουν από την κληρωτίδα
οι όμιλοι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τη συμμετοχή και του Ολυμπιακού.

Στην κλήρωση των ομίλων θα λάβει χώρα και η βράβευση του καλύτερου παίκτη από την UEFA για τη σεζόν 2018-2019, με την τελική τριάδα να αποτελείται από τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο Μέσι ήταν ο πρώτος σκόρερ του Champions League, κατακτώντας παράλληλα το Χρυσό Παπούτσι και πανηγυρίζοντας το δέκατο πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Ο Ρονάλντο κατέκτησε με την Πορτογαλία το Nations League, πανηγυρίζοντας επίσης τον τίτλο στη Serie A με τη Γιουβέντους, ενώ ο Φαν Ντάικ αναδείχθηκε MVP του περσινού τελικού του Champions League.

Ποιος από τους τρεις θα αναδειχθεί ως κορυφαίος από την UEFA; Το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των ομίλων θα μάθουμε...

Keywords
Τυχαία Θέματα