Καλός ο καιρός αύριο - Συννεφιάζει από την Κυριακή

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, στους 17 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι

κυρίως αίθριος αλλά τοπικά το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, στους 26 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Την Κυριακή, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα