Καλοκαιρινές διακοπές και για το Υπουργικό - Ποιοι οι προορισμοί

Τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου απολαμβάνει αυτή την περίοδο το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως άλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι πολίτες.

Οι Υπουργοί άφησαν για λίγο τις σκοτούρες των χαρτοφυλακίων τους και «απέδρασαν», άλλοι στις παραθαλάσσιες περιοχές του νησιού, άλλοι στα ορεινά και κάποιοι στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης βρίσκεται στην εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, μετά τις οικογενειακές διακοπές στις Σεϋχέλλες, ενώ τις διακοπές τους απολαμβάνουν και οι πολιτικοί αρχηγοί αυτές τις

ημέρες.

Ποιοι οι προορισμοί του Υπουργικού

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, αφού «όργωσε» τη μισή υφήλιο το προηγούμενο διάστημα σε διπλωματικά ταξίδια, αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου στην Κύπρο με την οικογένεια του. Συγκεκριμένα, ο ίδιος, θα βρίσκεται σε Πάφο και ορεινή Λεμεσό αυτές τις ημέρες.

Ο Χάρης Γεωργιάδης, θα απολαύσει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια του, στην Πόλη Χρυσοχούς ενώ θα μεταβεί και λίγες ημέρες στην όμορφη Κρήτη.

Στην Πόλη Χρυσοχούς για ολιγοήμερες διακοπές θα βρίσκεται και ο υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, από τις 16 Αυγούστου, ενώ σήμερα (15/8) θα μεταβεί οικογενειακώς στις Πλάτρες. Το πρόγραμμα διακοπών του υπουργού, περιλαμβάνει και ένα ελληνικό νησί.

Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς «ψηφίζει» και ο υπουργός Άμυνας, Σάββας Αγγελίδης, ο οποίος θα επισκεφθεί και το Λατσί για λίγες ημέρες με την οικογένεια του.

Η υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνίας και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Πάφο συνδυάζοντας υπηρεσιακές υποχρεώσεις και θάλασσα. Σήμερα (15/8) θα μεταβεί στον Άγιο Επιφάνειο Ορεινής στο εξοχικό της για γλέντι με συγγενείς και φίλους.

Ο υπουργός ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, αυτή την βδομάδα θα την «βγάλει» στο γραφείο με μια μικρή ανάπαυλα σήμερα, όπου αναμένεται να μεταβεί στον Πρωταρά οικογενειακώς.

Στον Πρωταρά βρίσκεται για τις διακοπές του δεκαπενταύγουστου με την οικογένεια του και ο υπουργός Γεωργίας, Κώστας Κάδης.

Στο εξωτερικό βρίσκεται η υπουργός Εργασίας κα. Ζέτα Αιμιλιανίδου, όπως και ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου. Συγκεκριμένα, ο κύριος Ιωάννου, απολαμβάνει τις οικογενειακές του διακοπές στην Βαρκελώνη.

Σε άγνωστο «μυστικό» προορισμό θα ξεκουραστεί ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, τον οποίο δεν θέλησε να μας αποκαλύψει.

Άγνωστο είναι και το μέρος που θα επισκεφθεί για να χαλαρώσει κι ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, δεν θα κάνει διακοπές τον Δεκαπενταύγουστο. Αναμένεται όμως τέλος του μήνα να μεταβεί στο νησί της μητέρας του, την Σάμο.

Η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Κλέλια Βασιλείου, χαλαρώνει στο όμορφο Τρόοδος, ενώ η υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου, θα συνδυάσει οικογενειακές διακοπές σε βουνό και θάλασσα και πιο συγκεκριμένα σε Πλάτρες και Πρωταρά αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα