Καλά τα είπε ο Δώνης, αλλά...

Σ’ έναν ακόμα θεωρητικά εύκολο αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε μέτριος και δυσκολεύτηκε μέχρι να φτάσει στη νίκη. Τα τέρματα των Ποτέ και Ντε Καμάργκο μπορεί να κόλλησαν για πρώτη φορά τις νίκες στο πρωτάθλημα, όμως, ο αγώνας επισκιάστηκε με την εκ νέου προβληματική εμφάνιση.

Η διακοπή λόγω εθνικών δεν βοήθησε σε κανένα τομέα τους πρωταθλητές. Οι επιπλέον τραυματισμοί που πήραν την ομάδα αποδεκατισμένη στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και η παρατεταμένη

μετριότητα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Άλλωστε, το παραδέχθηκε και ο Γιώργος Δώνης στη διάσκεψη Τύπου, ο οποίος με δυο λέξεις, «αδικαιολόγητη» και «ανησυχητική», αποτύπωσε όσο καλύτερα μπορούσε την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ερώτημα που στριφογυρίζει στο μυαλό του κόσμου και λογικά στους υπεύθυνους του «Αρχαγγέλου» είναι τι φταίει και η ομάδα αδυνατεί να επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο, ή τουλάχιστον να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο. Οι πολλές απουσίες είναι μια προσέγγιση και ενδεχομένως μια καλή δικαιολογία, όπως είναι και οι τραυματισμοί μέσα στο παιχνίδι. Ως εκ τούτου, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να συνηθίσει να ζει -ή να αντιδρά σωστά- με τα αγωνιστικά προβλήματα, διότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την εξάλειψη τους.

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει πολλές επιλογές και καλείται να εντοπίσει και να διορθώσει άμεσα το λάθος, ή τα λάθη. Ο λόγος είναι απλός. Ο Οκτώβριος και κατ’ ακρίβεια οι επόμενες δυο αγωνιστικές επιφυλάσσουν δυο ντέρμπι για τον ΑΠΟΕΛ, με την ΑΕΚ στην «Αρένα» και με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα