Κακοκαιρία από αύριο: Έρχονται βροχές και καταιγίδες-Δείτε live την εξέλιξη

Αλλάζει από αύριο Τετάρτη το καιρικό σκηνικό, καθώς χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή. 

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

Όπως ανέφερε στο SigmaLive ο Ανώτερος Μετεωρολογικός Λειτουργός, Φίλιππος Τύμβιος, αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις

που θα αναπτύσσονται το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και σύντομη καταιγίδα, στα ορεινά και πιθανό στο εσωτερικό.

 Από την Πέμπτη και μετά στην ατμόσφαιρα θα αρχίσει να παρατηρείται αιωρούμενη σκόνη.

Ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σε ανατολικές παράλιες περιοχές τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Νεφώσεις όμως, που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, στα ορεινά, στο εσωτερικό και πιθανό μεμονωμένα στα παράλια. 

Tην Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Σημείωσε πως τα φαινόμενα γενικά δεν θα είναι έντονα εκτός εάν σχηματιστεί καταιγίδα όπου στο χώρο που θα επηρεαστεί, οι βροχές θα είναι ραγδαίες και θα συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο και κεραυνούς.

Την ίδια ώρα τόνισε πως δεν φαίνεται στο άμεσο μέλλον να μας επηρεάσει κάποιο σύστημα ακραίου καιρού, ώστε να του δοθεί ονομασία.

Δείτε την εξέλιξη του καιρού πατώντας το "Play" στο πιο κάτω βίντεο 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία, Έρχονται, #45Δείτε,kakokairia, erchontai, #45deite