Καϊάφας: Συνεχίζουμε την προσπάθεια(Δηλώσεις Παπαβασιλείου)

Ο Κώστας Καϊάφας έμεινε ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Τόνισε ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια. Από την άλλη ο Νικόδημος Παπαβασιλείου ανέφερε ότι ο Ερμής θα μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα.

Αναλυτικά :

Kώστας Καϊαφας«Στο πρώτο μέρος ετοιμαστήκαμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Βρήκαμε τα πατήματα μας παρουσιαστήκαμε αρκετά καλοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, προηγηθήκαμε 1-0. Προσπαθήσαμε και θα μπορούσαμε και για ένα δεύτερο γκολ για να βάλουμε πιο γερές βάσεις

για τη νίκη που ήταν και ο στόχος μας. Προς το τέλος αντέδρασε ο Ερμής και κατάφερε να μας ισοφαρίσει. Στο β’ ημίχρονο ξεκινήσαμε και εμείς δυνατά αλλά και η ομάδα του Ερμή. Κάπου μας έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια παρ’ όλα αυτά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Ήταν ένα σημαντικός, καθοριστικός αγώνας ο σημερινός και ο στόχος ήταν μόνο η νίκη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους οπαδούς μας που ήρθαν και μας στήριξαν και θέλω να ευχηθώ ότι καλύτερο στον Νικόδημο Πααπαβασιλείου και στην ομάδα του Ερμή».

Νικόδημος Παπαβασιλείου: '' «Μετά από δύο αποτυχημένα αποτελέσματα ήταν πολύ σημαντικό να βγάλουμε κάποια θετικά πράγματα που έχουμε σαν ομάδα και δεν τα είχαμε στους προηγούμενους δύο αγώνες . Πιστεύω καταθέσαμε ψυχή. Είναι γεγονός ότι στα πρώτα 30 λεπτά η Ομόνοια ξεκίνησε καλύτερα και έτσι εμείς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ισοζυγίσαμε, αντιδράσαμε και ήταν σημαντικό που πριν το ημίχρονο φέραμε το ματς στα ίσα.Στο β’ ημίχρονο έγινε πολύ καλή προσπάθεια από την ομάδα μου. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για αυτό. Ήταν ένα ντέρμπι το οποίο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε. Κρατώ τη μεγάλη προσπάθεια, πήραμε ένα βαθμό μετά από δύο ήττες και βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Θα επιστρέψουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές, έχουμε μία εβδομάδα να ξεκουραστούμε και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα. Θέλω να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή συνέχεια στην Ομόνοια και στον Κώστα Καϊάφα».

Keywords
Τυχαία Θέματα