Και τρίτη επίθεση σε κεραία τηλεπικοινωνιών στην Λεμεσό

Τρείς οι επιθέσεις σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας σημειώθηκαν στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, οι επιθέσεις είναι συνολικά τρεις αφού πριν από λίγο η Αστυνομία ενημερώθηκε για νέα επίθεση σε κεραία τηλεπικοινωνιών στην περιοχή Τσιρείου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα στην Λεμεσό ξέσπασε φωτιά σε κεραίες σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη περίπτωση φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:20 τα ξημερώματα σε σταθμό τηλεπικοινωνιών στην Παλώδια και στις 03:45

σε κεραία σε περιοχή της Λεμεσού κοντά στο Σπύρος Κυπριανού. Μέχρι στιγμής δεν έχει εκτιμηθεί η αξία των ζημιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πρώτη έγινε αντιληπτή από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές για φωτιά σε ύψωμα νότια της κοινότητας Παλώδιας. Στη σκηνή μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ωστόσο η φωτιά έσβησε από μόνη της. Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, προκαλώντας ζημιές σε εξοπλισμό του σταθμού τηλεπικοινωνιών.

Το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε στην ίδια περιοχή, γύρω στις 3.45, σε κεραία κινητής τηλεφωνίας παρά το αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία διαπίστωσε πως και σε αυτή την περίπτωση, τέθηκε κακόβουλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα