Και τώρα η ΑΕΚ των ντέρμπι

Η ΑΕΚ φιλοξενεί μεθαύριο την Ομόνοια στο ΓΣΖ, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Νίκη η οποία θα δώσει πολλά, εκτός από τρεις βαθμούς.

Θα είναι μια νίκη σε ντέρμπι, νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μαζί σου, νίκη έξι βαθμών και πάνω απ’ όλα νίκη η οποία θα σε γεμίζει με τεράστια δυναμική ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα της Λάρνακας απέδειξε ότι μπορεί και ότι γνωρίζει τον τρόπο να παίξει ποδόσφαιρο ουσίας και στην έδρα της, και να πάρει το αποτέλεσμα

που χρειάζεται.

Στα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Στα ντέρμπι θα αποδειχθεί αν μπορείς να συνεχίσεις να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο και μέσα από τέτοιου είδους μεγάλα παιχνίδια κρίνονται κατά μεγάλο βαθμό και οι τίτλοι. Ειδικά στην έδρα σου, όταν καταφέρνεις να παίρνεις τις νίκες με οποιονδήποτε τρόπο, δηλαδή παίζοντας ή μη καλό ποδόσφαιρο, τότε αυξάνεις τις πιθανότητές σου να κάνεις καλό ταμείο στο τέλος. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν έχει αποδείξει ότι στα παιχνίδια με μικρομεσαίες ομάδες βρήκε τον τρόπο να τις εξουδετερώνει και μάλιστα με άνετο τρόπο.

Στο περυσινό πρωτάθλημα, στα πλέι οφ οι «κιτρινοπράσινοι» πήραν τους περισσότερους βαθμούς και γενικά στο πρωτάθλημα είχαν μια πάρα πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή στα ντέρμπι. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν καλείται και τώρα να φορέσει εκείνο τον χαρακτήρα των ντέρμπι και να έχει εκείνο το αγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο δεν έχει ξεχάσει. Η τακτική της δεν έχει αλλάξει και πολύ. Η ομάδα ενισχύθηκε το καλοκαίρι με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι συνεργάτες του είναι εκεί, και δεν έχουν αλλάξει σχέδια και νοοτροπία. Εργάζονται όλοι σκληρά όπως και πέρυσι. Αυτός που καλείται να αλλάξει νοοτροπία και να είναι εκεί την Κυριακή είναι ο κόσμος. Η διοίκηση έκανε το καθήκον της και συνεχίζει να το κάνει, οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί, όσο ψηλά κι αν ανέβει η ομάδα. Συνέχεια κάνει κάλεσμα στον κόσμο να είναι σε κάθε παιχνίδι δίπλα στην ομάδα και να στηρίζει τις προσπάθειες των παικτών, ακόμη κι όταν χάνουν. Παίκτες οι οποίοι, με τις εμφανίσεις τους και με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, έκαναν το καλύτερο κάλεσμα στον κόσμο, ο οποίος και πάλι μένει ασυγκίνητος. Τώρα έφτασε η ώρα και για τον κόσμο της ΑΕΚ να αποδείξει ότι η ομάδα της Λάρνακας έχει μεγάλο και ένθερμο κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα