Και όμως, ο Μάικλ Τζόρνταν «έφαγε πόρτα» σε πάρτι!

Μία πραγματικά τρελή ιστορία αποκάλυψε ο Ντουέιν Γουέιντ μιλώντας στο Athletic. Ο παλαίμαχος γκαρντ αναφέρθηκε στο βράδυ που ο Μάικλ Τζόρνταν «έφαγε πόρτα» στο πάρτι που διοργάνωσε για την επιλογή του στο NBA Draft. Όπως εξήγησε, οι υπάλληλοι του μαγαζιού δεν του επέτρεψαν την είσοδο στο «κλειστό πάρτι» που είχε διοργανωθεί, επειδή δεν ήταν στη λίστα.

«Μόλις είχα επιλεγεί από τους Μαϊάμι Χιτ και πήγα πίσω στο Σικάγο, όπου γινόταν ένα μεγάλο πάρτι. Είμαι μέσα και καθόμουν. Θυμάμαι ότι ήρθε ο ξάδερφός μου και είπε: φίλε,

ο Μάικλ Τζόρνταν είναι εδώ. Δεν τον αφήνουν να μπει. Και σκέφτομαι, τι λες ρε; Σταμάτα να με κοροϊδεύεις. Κι όμως, συνέχισε λέγοντάς μου ότι ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν έξω από το μαγαζί μαζί με άλλα 50 άτομα και δεν επρόκειτο για τους αφήσουν να μπουν μέσα. Οπότε πάω στην πόρτα και εμφανίζομαι στο σημείο που του έλεγαν ότι απαγορεύεται η είσοδος.

Γιατί δεν αφήνετε τον Μάικλ Τζόρνταν να μπει μέσα; Και όλοι απαντούσαν ότι δεν θα πλήρωνε για να μπει. Οπότε βγαίνω έξω και τον βλέπω να είναι πάνω σε μια μηχανή, με περίπου 30 άτομα γύρω του. Τρέχω προς το μέρος του, ντροπαλός όπως καταλαβαίνεις, ήμουν ένα παιδί ακόμη τότε. Μόλις φτάνω, μου λέει: ήρθα απλά για να σου δώσω λίγη αγάπη. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου στο NBA Draft. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είχε έρθει για μένα. Σε ευχαριστώ που ήρθες, θέλεις να μπεις μέσα, του είπα κι εκείνος απάντησε: μπα, όχι άστο. Πέρασα απλά για να σου δώσω λίγη αγάπη και να σε συγχαρώ. Κι αμέσως έβαλε μπροστά τη μηχανή του κι έφυγε», αποκάλυψε στο Atletich ο Ντουέιν Γουέιντ, ο οποίος το 2003 επελέγη στο Νο5 του NBA Draft από τους Μαϊάμι Χιτ, στους οποίους έκλεισε την καριέρα του πέρσι, έχοντας κατακτήσει τρία δαχτυλίδια (2006, 2012, 2013).

Keywords
Τυχαία Θέματα