Και δήμαρχος και... προπονητής

Εδώ ταιριάζει απόλυτα η γνωστή ρήση «στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται». Ακόμη και δήμαρχος να βάζει την φόρμα του προπονητή και να εκτελεί χρέη από τον πάγκο! Ο Αποστόλ Αποστόλοφ, πρώην διαιτητής της κορυφαίας κατηγορίας του πρωταθλήματος Βουλγαρίας και νυν δήμαρχος της πόλης Σιμίτλι, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της γειτονικής χώρας, αποφάσισε να αναλάβει προσωρινά ως «υπηρεσιακός προπονητής» τα «ηνία» της τοπικής ομάδας Σεπτέμβρι, που συμμετέχει στην 2η κατηγορία του πρωταθλήματος.

«Προπονώ την ομάδα ενόψει του εντός έδρας αγώνα εναντίον της Λοκομοτίβ Γκόρνα Οριαχόβιτσα (Σάββατο)»

τόνισε ο «πρώτος πολίτης» της περιοχής στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η δημοτική αρχή της πόλης Σιμίτλι είναι, παράλληλα, ο βασικός χορηγός της ομάδας.

Η Σεπτέμβρι, η οποία δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην πρώτη κατηγορία, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Συγκεκριμένα, δεν έχει νικήσει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με απολογισμό μόλις μία ισοπαλία και δύο γκολ ενεργητικό.

«Είναι μία προσβολή για τους οπαδούς και για ολόκληρο το ποδόσφαιρο της περιοχής» είπε ο Αποστόλοφ και συνέχισε: «Δεν παίζουν σοβαρά στα τελευταία παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα