Καυστικός ο Διευθυντής του Παττιχείου για τα μέτρα στα θέατρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Καυστικός όσον αφορά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν και που αφορούν τα θέατρα, ήταν ο  Διευθυντής του Παττίχειου θεάτρου στη Λεμεσό, Βάσος Αργυρίδης, μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι.

«Δεν ξέρω αν μας έχει μείνει όρεξη να αντιδρούμε γιατί προσωπικά αισθάνομαι ότι η κάθε επαγγελματική κατηγορία στην Κύπρο είναι λες και είναι σε διαφορετικές χώρες. Τα θέατρα της Κύπρου

είναι σε άλλη  χώρα. Οι χώροι εστίασης σε άλλη χώρα και τα γυμναστήρια σε άλλη, Διερωτώμαι εάν οι άνθρωποι που σχεδιάζουν τα πρωτόκολλα λαμβάνουν την κοινωνία ως ένα πυρήνα», είπε ο κος Αργυρίδης.

Παραθέτοντας ένα ερώτημα για τα νέα μέτρα, πρόσθεσε «πως μπορείς να επιτρέπεις τη λειτουργία των θεάτρων με 50% της χωρητικότητάς τους όταν όλοι πρέπει να είμαστε στα σπίτια μας στις 21:00 το βράδυ; Ο δρ Καραγιάννης σε άλλη εκπομπή απάντησε ειρωνικά ότι θα πρέπει να γίνονται απογευματινές παραστάσεις. Φανταστείτε καθημερινές να κάνουμε παράσταση το απόγευμα και να την παρακολουθούμε εμείς και οι τεχνικοί μας .Θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια πιο σοβαρή μελέτη σε αυτό το θέμα. Εάν επιτρέπεις τη λειτουργία ενός κλάδου θα πρέπει να γνωρίζεις και ποιοι στηρίζουν τον κλάδο».

Ο κος Αργυρίδης είπε πως, «το παράπονο το δικό μας δεν είναι ότι μας κλείνουν και μας ανοίγουν αλλά ότι από τον περασμένο Μάρτιο που ξεκίνησαν όλα και χωρίς να έχουν συνδεθεί τα θέατρα με κρούσματα, ποτέ ένα μέλος της επιδημιολογικής ομάδας δεν ήρθε επαφή μαζί μας και να του πούμε την άποψή μας και την εμπειρία μας. Τις περισσότερες φορές διαβάζουμε τα μέτρα και γελάμε. Καταλαμβάνουμε την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας αλλά ο κόσμος πρέπει να λαμβάνει και ένα αισιόδοξο μήνυμα, ένα μήνυμα που θα λέει την αλήθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα