Καμπάνια «Διώξτε τον Καπέλο»

Οι Ρώσοι φίλαθλοι δημιούργησαν κίνημα και θέλουν να μαζέψουν 21,4 εκατ. ευρώ, ώστε να πληρώσουν τον Φάμπιο Καπέλο και να φύγει από την Εθνική τους.

Στη Ρωσία δεν αντέχουν άλλο ούτε καν να βλέπουν ζωγραφιστό τον Φάμπιο Καπέλο. Μετά και την ήττα (1-0) από την Αυστρία, η Εθνική τους έπεσε στην 3η θέση του ομίλου και γενικότερα έχει δημιουργηθεί τρομερή απογοήτευση από το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τότε μάλιστα οι φίλαθλοι της χώρας ήθελαν την απόλυση του, αλλά τελικά τον κράτησε η Ομοσπονδία.

Τώρα

όμως ούτε και εκείνη τον θέλει, αλλά για να τον απολύσει, θα πρέπει να του καταβάλει ως αποζημίωση το τεράστιο ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στους μισθούς του έως το 2018, που έχει συμβόλαιο.

Γι' αυτό το λόγο οι φίλαθλοι κινητοποιήθηκαν από μόνοι τους και δημιούργησαν ιστοσελίδα και κίνημα με τίτλο: «Διώξτε τον Καπέλο». Μάλιστα παλεύουν να μαζέψουν με εισφορές το εν λόγω ποσό, ώστε να τον πληρώσουν και να τελειώνουν μαζί του. Βέβαια 21,4 εκατ. δεν μαζεύονται με αυτό τον τρόπο και κατά συνέπεια θα πρέπει όλοι οι Ρώσοι να συνηθίσουν στην ιδέα ότι ο Ιταλός κόουτς δεν πρόκειται να φύγει από μόνος τους και να τους χαρίσει τα χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα