Κ. Σιαμπουλλής: Οι επιστολές ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα και ο αγώνας με το Βέλγιο

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την ήττα από τη Σκωτία, τον επόμενο δύσκολο αγώνα με το Βέλγιο που ακολουθεί, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει τόσο την επιστολή του ΑΠΟΕΛ προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και αυτή του Απόλλωνα, που ζητεί την κάθοδο ξένων διαιτητών. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιαμπουλλή στο Ράδιο Πρώτο:

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε

ξεκάθαρους συγκεκριμένους στόχους, το θέλαμε για διάφορους λόγους. Δεν ήρθε όμως, ούτε αλλάζει κάτι και χάσαμε. Αυτό θα καταγραφεί στην ιστορία. Έγινε πολύ καλή προσπάθεια από τα παιδιά. Δεν έγινε το μεγάλο βήμα, μπορούσε το ματς να είχε διαφορετική εξέλιξη, όμως υποθετικά δεν μπορούμε να μιλούμε. Θέλαμε το άλμα, όμως η βαθμολογική συγκομιδή δεν αλλάζει».

«Αύριο έχουμε δύσκολο αγώνα, το Βέλγιο είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Δεν θα πέσουμε αμαχητί. Η απογοήτευση είναι απόλυτα φυσιολογική, είναι το θέμα συζήτησης, όμως από σήμερα γυρίσαμε σελίδα. Έχουμε το Βέλγιο τώρα. Και προπονητές και ποδοσφαιριστές βλέπουν το αυριανό παιχνίδι. Ελπίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για αγωνιστικά δεδομένα:

«Υπάρχει ερωτηματικό για τον τραυματία Ανδρέα Καρώ. Η σημερινή προπόνηση θα είναι ενδεικτική. Όλοι οι υπόλοιποι είναι μια χαρά».

Για το μέλλον του Μπεν Σιμόν: «Γράφτηκαν αρκετά. Το τι θα γίνει με τον Ραν Μπεν Σιμόν, είναι ότι τελειώνει η διοργάνωση, γίνεται αξιολόγηση και σφαιρική ανάλυση, θα μπουν όλα στο τραπέζι. Θα γίνουν συζητήσεις με άτομα που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με την Εθνική ομάδα. Περιμένουμε τις εξελίξεις τις προσεχές ημέρες».

Για την επιστολή του ΑΠΟΕΛ στον ΠτΔ:

«Το συζητήσαμε αρκετές φορές, ήρθαν πολλές επιστολές και στην ομοσπονδία και στο κράτος. Η ομοσπονδία υλοποιεί έναν νόμο που ψηφίστηκε από τη βουλή. Μόνο ο νομοθέτης βουλευτής και βουλή μπορούν για τροποποιήσεις. Εμείς συμμεριζόμαστε τις απόψεις τους, πήγαμε και στη βουλή με τα σωματεία γι’ αυτό, χωρίς να έρθει η αλλαγή. Η ΚΟΠ δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Είναι νόμος του κράτους. Υπάρχουν και κάποια σωματεία που έχουν διαφορετική άποψη και είναι ευχαριστημένα με την προσέλευση των φιλάθλων. Το κάθε σωματείο έχει τη δική του σωστή θέση. Δεν είναι μαζικό αίτημα. Ασφαλώς μας ενδιαφέρει η άποψη τους, όλα λαμβάνονται υπόψη. Με την επιστροφή μας και από την Πέμπτη θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

«Η επιστολή του Απόλλωνα έχει παραληφθεί, το αίτημα τους είναι γνωστό, μας απασχολεί το Βέλγιο τώρα. Από την Πέμπτη θα μπορούν να λεχθούν περισσότερα. Με ποια ιδιότητα ο κ. Σκαπούλης προχώρησε σε αυτή την επιστολή;»

Keywords
Τυχαία Θέματα