Κ. Κούσιος: Δεν περίμενα τον διορισμό μου – «Από μάστρος, υπάλληλος» (vid)

Δεν περίμενα τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, δήλωσε ο Κυριάκος Κούσιος, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ, σχολιάζοντας την αντίδραση του μετά από το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Ερωτηθείς αν θεωρεί «δύσκολη» τη νέα του θέση, απάντησε ότι την χαρακτηρίζει ως «ιδιαίτερη» αφού πρέπει να είσαι, όπως είπε, σε συνεχή επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να βρίσκεσαι συνεχώς στο προσκήνιο.

Δεν είναι

εύκολο, ιδιαίτερα για μένα μετά από 43 χρόνια που βρισκόμουν στον ιδιωτικό τομέα, σε μια δική μου δουλειά στην οποία ήμουν – ας μου επιτραπεί ο όρος –  μάστρος, να γίνω υπάλληλος, δήλωσε.

Θεωρώ αναγκαία την κριτική και τον έλεγχο από την αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ, πρόσθεσε σε άλλο σημείο αφού χωρίς την ύπαρξη σωστής αντιπολίτευσης και χωρίς την ύπαρξη των ΜΜΕ δεν θα επιτύχουμε αυτά που πρέπει να επιτύχουμε, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κούσιος, δήλωσε ότι έχει πολλά να μάθει από τον προκάτοχο του Πρόδομο Προδρόμου, ο οποίος διετέλεσε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε μια δύσκολη διετία για την κυβέρνηση.

Επιπρόσθετα, ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, είπε, ότι ο κ. Προδρόμου, τον διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα του στο αρχικό στάδιο.

Σ’ ότι αφορά στις δικές του προτεραιότητες, αυτές θα είναι η καλύτερη συνεργασία με τα ΜΜΕ αλλά και με την αντιπολίτευση στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού και ενός άλλου πολιτικού ύφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα