Κ. Δημητρίου: "Έχουμε πάρα πολλούς λόγους για να κερδίσουμε"

Με ανυπομονησία περιμένουν στην ΑΕΚ το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα, δήλωσε αρχικά στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου Κυριάκος Δημητρίου και πρόσθεσε ότι η ομάδα του έχει πολλούς λόγους για να κερδίσει. Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα, ο κ. Δημητρίου τόνισε «Θα είναι το πρώτο που πρέπει να μας απασχολήσει τη νέα χρονιά».

«Το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Παίζουμε με μια ομάδα που κάνει πολύ καλή χρονιά και είναι στην κορυφή, όμως έχουμε πάρα πολλούς λόγους για να κερδίσουμε. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Ξέρουμε τις δυσκολίες και ότι πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι για να τα καταφέρουμε. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας ότι μπορούμε. Είναι σημαντικό το παιχνίδι, αλλά αυτό που μου αρέσει να λέω στα πλέι οφ, είναι ότι είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο. Από τη στιγμή που μένουν εφτά παιχνίδια, δεν μπορείς να πεις ότι το αυριανό κρίνει πάρα πολλά».

Για τα αμφίρροπα ντέρμπι ΑΕΚ-Απόλλων τα τελευταία χρόνια
«Τα μεταξύ μας παιχνίδια, νομίζω είναι εκείνα με τα περισσότερα τέρματα, με μεγάλο ενδιαφέρον».

Για τον κόσμο
«Προερχόμαστε από την πρώτη μας νίκη στα πλέι οφ. Ελπίζουμε οι καιρικές συνθήκες να βοηθήσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να επιτρέψουν στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να απολαύσει τον αγώνα».

Για τον Φλοριάν
«Τον περιμένουμε να ανεβάσει ρυθμούς. Η επιστροφή του μετατίθεται για μετά το Πάσχα».

Keywords
Τυχαία Θέματα