Ιβανάουσκας: "Δεν ξέρω αν θα μείνω στον Εθνικό"

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Λιθουανίας παραχώρησε ο τεχνικός του Εθνικού Άχνας Βλάνταν Ιβανάουσκας, μιλώντας για τον στόχο της εξάδας, τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε με τον ερχομό του στην Κύπρο, αλλά και για το αν θα ανανεώσει με την ομάδα της Άχνας.

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Ιβανάουσκας:

Τα τελευταία έξι χρόνια, ο σύλλογος αγωνιζόταν για την επιβίωσή του. Ο κύριος στόχος τους ήταν η παραμονή, φέτος, όμως, ήταν σημαντικό να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που να μπορεί

να αγωνιστεί με περισσότερη επιτυχία σε λίγα χρόνια. Οι πιθανότητες για κατάκτηση της εξάδας είναι υπαρκτές, υπάρχει μεγάλη φιλοδοξία στον σύλλογο και όλοι στην ομάδα ονειρεύονται να γίνει αυτό. Από την άλλη πλευρά, όμως, τους είπα ότι αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει, πρώτον γιατί στη μεταγραφική δεν πήραμε ούτε και ένα παίκτη, λόγω προηγούμενων οικονομικών προβλημάτων που είχε η ομάδα.

Οι παίκτες μου είναι δύσκολο βάσει αντοχών ν' αντέξουν μέχρι τέλους. Ωστόσο, αν τερματίσουμε στις έξι πρώτες θέσεις, θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, όχι μόνο prestige, αλλά και από οικονομικού. Αυτή την Κυριακή αντιμετωπίζουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, την Ανόρθωση στην έδρα της. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Όταν ήρθα στην ομάδα συμφώνησα για τους όρους με τον σύλλογο.

Η ομάδα με αποδέχθηκε, υπήρχαν πολλά προβλήματα, ανάμεσα σε αυτά και το θέμα της πειθαρχίας στην ομάδα. Τηρήσαμε το γερμανικό μοντέλο σε αυτό και απέδωσε. Αυτό είναι κατανοητό απ' όλους, διευθυντικά στελέχη και ποδοσφαιριστές. Η διαφορά μεταξύ της Ρωσίας και της Κύπρου είναι τεράστια. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μου αρέσουν οι υψηλές θερμοκρασίες, μέχρι τώρα είναι όλα εντάξει. Το συμβόλαιό μου με τον Εθνικό, είναι μέχρι τέλη Μαΐου. Έχω προτάσεις από άλλες χώρες, όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγους μήνες όταν μπούμε στα πλέι οφ".

Keywords
Τυχαία Θέματα