Ιβάν Κάρλος: «Νιώθω περισσότερη πίεση στην ΑΕΛ»

Δηλώσεις στη SportDay για το παιχνίδι που προηγήθηκε με αντίπαλο την ΑΕΚ, αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στον Απόλλωνα, έκανε ο Ιβάν Κάρλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός της ΑΕΛ:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η ΑΕΚ

είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως ξέρουμε, με ποιοτικούς παίκτες, αλλά νομίζω ότι η ΑΕΛ έπαιξε καλά στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στο τέλος, αφού παλέψαμε γι’ αυτό».

Για το γκολ που σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι: «Δεν έχει σημασία το πώς σκοράρεις έχω την εντύπωση. Είναι σημαντικό να σκοράρεις και να δίνεις βαθμούς στην ομάδα σου. Εγώ αυτό θέλω να κάνω στην ομάδα μου. Ελπίζω ότι το επόμενο παιχνίδι θα σκοράρω και πάλι και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Για τη διαφορά που έχει να παίζει για την ΑΕΛ σε σχέση με την Αλκή: «Ναι, είναι αλήθεια ότι φέτος νιώθω περισσότερη πίεση σε σχέση με πέρσι όταν ήμουν στην Αλκή. Όμως δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις, για να έχω την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω και να αγωνίζομαι. Με την ΑΕΚ είχα την ευκαιρία, μπήκα μέσα και σκόραρα. Θα συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και όταν μου δίνεται η ευκαιρία θα σκοράρω εννοείται και θα βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει βαθμούς».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια και θέλω να αγωνίζομαι, εννοείται. Ελπίζω η ομάδα μου να κερδίσει το παιχνίδι. Αν έχω την ευκαιρία να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου και να αγωνιστώ θα είναι επίσης σημαντικό».

Για τον κόσμο: «Είναι σημαντικό να έρχονται οι οπαδοί μας στο γήπεδο και να μας στηρίζουν. Αντιλαμβάνομαι τους λόγους που δεν έρχονται στο γήπεδο κάποιοι. Ελπίζω να τους δούμε να επιστρέφουν, αφού τους χρειαζόμαστε να μας στηρίζουν και τους θέλουμε δίπλα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα