Ήττα στο ντέρμπι για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τέσσερις ημέρες πριν αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην Αθήνα, η ΤΣΣΚΑ ηττήθηκε με 1-3 απ'τη Λοκομοτίβ στο ντέρμπι της Μόσχας και μάλιστα εντός έδρας



Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηττήθηκε 1-3 απ'τη Λοκομοτίβ στο ντέρμπι της ρωσικής πρωτεύσουσας, τέσσερις ημέρες πριν αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην Αθήνα,

στο πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το ματς ήταν για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα η ΤΣΣΚΑ είχε νικήσει με το ίδιο σκορ στην έδρα της Ανζί.

Ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με την πρεμιέρα. Τριάδα στην άμυνα με τα αδέλφια Μπερεζούτσκι και τον Βάσιν, δεξιά τον Μάριο Φερνάντες και αριστερά τον Σένικοβ. Στο κέντρο οι Βέρνμπλουμ και Νάτχο, πιο μπροστά δεξιά ο Τζαγκόεβ, αριστερά ο Γκολοβίν και στην κορυφή της επίθεσης ο Βιτίνιο.

Ο διεθνής Περουβιανός, Χέφερσον Φαρφάν, άνοιξε το σκορ για την Λοκομοτίβ στο 23', από ασίστ του Μανουέλ Φερνάντες και απάντησε ο Βιτίνιο στο 42' από ασίστ του Βιτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ, Αρί, έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 66' και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 74' ο Ντμίτρι Ταράσοβ.

Keywords
Τυχαία Θέματα