Ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων

Με ήττα της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε ο απογευματινός αγώνας με αντίπαλο το Μαυροβούνιο στο Στάδιο Spartak στην πόλη Mogilev της Λευκορωσίας. Μετά το 0-1 ο τελικός απολογισμός μας έφερε στην τρίτη θέση της κατάταξης και δυστυχώς για ακόμη μια χρονιά δεν καταφέραμε να περάσουμε στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.

Μετά το νικηφόρο 1-0 το Μαυροβούνιο εξασφάλισε τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο της πρόκρισης με απολογισμό 4 βαθμούς. Η Κύπρος

έμεινε στους 3 βαθμούς και τελευταία η Λευκορωσία με 1 βαθμό. Στην πρώτη θέση τερμάτισε η Ρωσία με εννέα βαθμούς, καθώς σήμερα νίκησε και τη Λευκορωσία με 2-0.

Κρίμα γιατί δημιουργήθηκαν εξαιρετικές προϋποθέσεις για το στόχο της πρόκρισης και παρά ο γεγονός ότι περνούσαμε και με ισοπαλία δυστυχώς γνωρίσαμε την ήττα από ένα αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος μας.

Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική μας στάθηκε καλύτερα από το Μαυροβούνιο και με περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες προσπάθησε να ανοίξει το σκορ. Στον μεσοαμυντικό τομέα η ομάδα μας παρουσιάστηκε με πολύ καλό πρόσωπο και δεν επέτρεψε να δημιουργηθεί σοβαρός κίνδυνος για την εστία του Δημητρίου.

Στο 46' το Μαυροβούνιο άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Vukotic ενώ στο 76' κεφαλιά του Άδωνι σταμάτησε στα δοκάρια της εστίας του Μαυροβουνίου. Oι νεαροί διεθνείς μας στα τελευταία στάδια του αγώνα κατέβαλαν φιλότιμη προσπάθεια για ανατροπή των δεδομένων όμως δυστυχώς η ανατροπή δεν ήρθε και χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για να διακόψουμε το αρνητικό σερί των προκριματικών φάσεων.

Κύπρος: Δημητρίου, Νέστωρος, Στ. Ιακώβου (54' Παπαμιχαήλ), Π. Παντελή, Άδωνη, Μενελάου, Χατζηπασχάλη (64' Κιτρομιλίδης), Κ. Κωνσταντίνου (70' Γ. Ανδρέου), Στ. Παντελή, Χαραλάμπους, Λουκά.

Κίτρινες: Δημητρίου, Ιακώβου, Κωνσταντίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα