«Ήταν η πιο ελπιδοφόρα εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ, όμως... - Επιτυχία η 2η θέση»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, μίλησε στον Super Sport FM, μετά την χθεσινή ήττα της ομάδας από τον Απόλλωνα στο ντέρμπι κορυφής.

Αναλυτικά:

«Το ματς αυτό το είδαμε όλοι από την ίδια ματιά. Κέρδισε ο Απόλλωνας γιατί εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, έβαλαν εξαιρετικά γκολ από δύσκολες

συνθήκες. Αυτά τα πετυχαίνουν καλοί παίκτες με εξυπνάδα και τεχνική. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος στο γήπεδο, ήταν η πιο ελπιδοφόρα εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ για τη συνέχεια και την περαιτέρω πορεία της ομάδας, όμως στάθηκε άτυχος γιατί οι κυνηγοί του Απόλλωνα ήταν στην μέρα τους. Ήταν αδύνατος ο διαιτητής δεν άφησε το παιχνίδι να κυλήσει. Είχαν αμφισβητούμενες φάσεις δεν μας διαφώτισαν εντελώς από την τηλεόραση. Για εμένα εκείνο του Μάγκλιτσα ήταν πέναλτι. Δεν συνηθίζω να μιλώ για τη διαιτησία, όμως αυτό που έγινε στην τελευταία φάση του αγώνα ήταν απαράδεκτο. Από αγωνιστικής πλευράς όμως ήταν καθαρό».

«Φάνηκαν αδυναμίες της ομάδας που φωνάζουν για διόρθωση. Το σημερινό ΑΠΟΕΛ αν παραμείνει ο Σαρφό με την ψυχραιμία και την τεχνική του, την αντίληψη του. Είναι παίκτης που ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να χτίσει πάνω του την ομάδα».

«Για τον ΑΠΟΕΛ φέτος η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη 2η θέση θα είναι μεγάλη επιτυχία. Ο χθεσινός αγώνας όμως δεν μπορείς να ξέρεις πόσο θα σε επηρεάσει. Ο Απόλλωνας δεν μπήκε στο γήπεδο με καλή ψυχολογία, απλώς κάποιοι παίκτες του έδειξαν την κλάση τους σε 2 φάσεις. Όταν μιλάμε για ψυχολογία κοιτάζουμε την συνολική εικόνα της ομάδας. Ακόμη και όταν σκόραραν, ήταν αγχωμένοι. Το ΑΠΟΕΛ χθες εκμεταλλεύτηκε από τακτικής πλευράς την 3άδα του Απόλλωνα στην άμυνα. Με καλούς συνδυασμούς και με Σαρφό ενορχηστρωτή και με τον Σατσιά σε ρόλο έκπληξη, δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Απόλλωνα. Γινόταν η ανατροπή της άμυνας του Απόλλωνα. Δεν μπορώ να βρω επιθετικά λάθη στον ΑΠΟΕΛ χθες. Η ήττα ήρθε από λάθη στην άμυνα και από το καλό παιχνίδι του Απόλλωνα σε 2 φάσεις. Είναι πολύ απλό που έχασε ο ΑΠΟΕΛ χθες».

«Στο πρώτο γκολ γίνονται λάθη και από Βινίσιους και Καρώ».

«Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται 4-5 παίκτες καλούς για ενίσχυση για να παρουσιαστεί πιο δυνατός τη νέα σεζόν. Η ομάδα πρέπει με αυτή τη ψυχραιμία που είχε χθες να έχει και στους επόμενους 2 αγώνες. Η σημερινή ομάδα του ΑΠΟΕΛ θέλει μυαλωμένο παιχνίδι και καθαρή σκέψη»

Keywords
Τυχαία Θέματα