Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Ομοσπονδία Ιππασίας

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να μοιραστούμε μία ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Ομοσπονδία Ιππασίας. Η Κυπριακή Ιππασία απο φέτος έχει θέση στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα.

Ένας ακόμη από τους στόχους που είχε θέσει το Διοικητικό Συμβούλιο, στην τελευταία Γενική συνέλευση, επιτεύχθηκε.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες για να συμμετέχουν στα  Βαλκανικά Πρωταθλήματα οι αθλητές της Κύπρου πήρε σάρκα και οστά. 

Ο Πέτρος Γεωργίου και η Μαρλέν

Βαφειάδη, είναι οι πρώτοι αθλητές που εκπροσώπησαν την Κύπρο σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Στις 16-19 Σεπτεμβρίου 2021 έλαβαν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων, που διεξήχθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκόπουλο, στην Ελλάδα,  στις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων αντίστοιχα.

Αξιόλογα τα αποτελέσματα και των δύο αθλητών εφόσον ο Πέτρος Γεωργίου με το άλογο  του CONDOR 10 κέρδισε την 2η θέση στον τελικό αγώνα GRAND PRIX FINAL στην κατηγορία παίδων ενώ η Μάρλεν Βαφειάδη με το άλογο της Chocolate V κέρδισε την 5η θέση στον πρώτο γύρο στην κατηγορία εφήβων. 

Και οι δύο είναι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα με προπονητή τον κ. Παναγιώτη Τσακτίρι. Η εξέλιξη αυτή μας ευχαριστεί ιδιαίτερα, καθώς αποδεικνύει περίτρανα τη βελτίωση του επιπέδου της Κυπριακής Ιππασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα