Ισπανία: Αναγκαστική προσγείωση Boeing 767 λόγω τεχνικού προβλήματος (VIDEO)

Ένα αεροσκάφος Boeing 767 της εταιρείας Air Canada επέστρεψε στο αεροδρόμιο Αδόλφο Σουάρεθ Μπαράχας της Μαδρίτης, προκειμένου να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση, αφού ανέφερε ότι παρουσιάστηκε ένα «τεχνικό πρόβλημα». Το αεροσκάφος, με προορισμό το Τορόντο, έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο επί δύο ώρες για να κάψει τα καύσιμά του. 

Πυροσβέστες αναπτύχθηκαν στο

διάδρομο προσγείωσης, χωρίς να έχει σημειωθεί φωτιά, όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με την ΑΕΝΑ, τη διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου, ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου 30 λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους και ζήτησε να του δώσουν διάδρομο για κατεπείγουσα προσγείωση. 

El vuelo AC837, operado por Air Canada y con destino Toronto, se encuentra actualmente quemando combustible al sur de la capital tras haber registrado una incidencia con el tren de aterrizaje cuando despegaba de Barajas a las 14:55. [vídeo de @Beatrizxy] pic.twitter.com/m4mA4zVjVn

— Aeropuerto Madrid-Barajas (@aeropuertoMAD) February 3, 2020

Η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Ωστόσο, το μεγαλύτερο συνδικάτο των πιλότων της Ισπανίας ανέφερε ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροσκάφους έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του.

Σύμφωνα με το Sputnik το αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 20.10 στο αεροδρόμιο.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα