«Ίσως στα 50-60 του να μην συμπεριφέρεται έτσι...»

Τη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία επί της Ομόνοιας σχολίασε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του λεμεσιανού συλλόγου στον Super Sport:

«Μία νίκη που είχε πολλά θετικά εκτός από τους 3 βαθμούς. Είχαμε και το αρνητικό ρεκόρ στη Λευκωσία να σπάσουμε των 32 ετών να κερδίσουμε την Ομόνοια εκτός. Συνεχίζουμε για τα επόμενα. Ο Άρης μας συνήθισε σε αυτές τις

εμφανίσεις, είναι και η νοοτροπία των παικτών. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, δεν τους νοιάζει ο αντίπαλος, παίζουν για τη νίκη. Είναι φιλοσοφία του προπονητή, το βλέπουμε σε κάθε προπονητή. Ο κ. Σπιλέφσκι το βλέπει διαφορετικά. Ευτυχώς το γκολ της Ομόνοιας δεν μας στοίχισε. Οποιεσδήποτε απουσίες μπορεί να τις διαχειριστεί, αυτό έγινε και στο ματς της Παρασκευής».

«Είναι γερμανικής σχολής ο κ. Σπιλέφσκι, σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία και αφοσιώθηκε στην προπονητική. Αμφισβητήθηκε αρκετές φορές όμως εμείς λέγαμε συνεχώς για τη στήριξη μας, τον εμπιστευόμαστε. Είναι πιστός στο πλάνο του και δικαιώνεται, κάποια αποτελέσματα ήταν και θέμα ατυχίας. Δεν υπήρχε κανένα θέμα, δεν σημαίνει ότι θα μας βγαίνει σε όλα τα ματς. Κάποιες ατυχίες και τραυματισμοί… Είμαστε ικανοποιημένοι και από τον ίδιο και από την εικόνα που βγάζει η ομάδα».

Για τις έξι κάρτες του Σπιλέφσκι: «Στον πάγκο ίσως στα 50-60 του να μην συμπεριφέρεται έτσι, ζει έντονα το παιχνίδι. Θα δούμε σήμερα σε ποιο ματς θα είναι εκτός».

«Όλα τα ματς είναι δύσκολα, είδαμε και το ματς της ΑΕΚ με τον Ακρίτα. Καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη, όλοι θ’ αγωνιστούν μέχρι το τέλος. Αν δεν ιδρώσει η φανέλα στο γήπεδο δεν μπορείς να πάρεις κανένα βαθμό. Βαθμολογικά και όπως λένε τώρα οι αριθμοί οι 4 πρώτοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Στην επόμενη φάση θα χάνονται αναγκαστικά βαθμοί, θα γίνουν μάχες. Οι αποστάσεις σε κάποιες είναι πολύ μακρινές. Απλά υπάρχει ένα προβάδισμα στις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις».

«Το να χτίζεις μία ομάδα από το – και όχι από το μηδέν δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι. Όλοι και ο ιδιοκτήτης είναι ικανοποιημένοι, φέτος κυνηγούμε εισιτήριο της Ευρώπης. Ν’ ανεβούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, να βγούμε Ευρώπη για 2η διαδοχική χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ίσως, 50#4560,isos, 50#4560