Ισοπέδωσε τον Εθνικό με πεντάρα η ΑΕΚ!

Παρότι η ΑΕΚ έμεινε πίσω στο σκορ, ισοπέδωσε τον Εθνικό Άχνας με 5-1 στο ΑΕΚ Αρένα, σε ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.Το γκολ για τον Εθνικό πέτυχε ο Μιγκελίτο στο 30', ενώ από πλευράς ΑΕΚ τα γκολ

πέτυχαν οι Τρουγιόλς (45'), Τρισκόφσκι (45+1), Γιάννου (49'), Φιόλιτς (55'), Πλάνας (79').Την πρώτη της νίκη εντός έδρας και δεύτερη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕΚ, ενώ ο Εθνικός ηττήθηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

•Δείτε το live του αγώνα.

Χωρίς φάσεις ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο κι ενώ στο 12΄ λεπτό ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι με τον Κονέ. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τόνιο. Πάνω που ισορρόπησε τον αγώνα η ΑΕΚ, η οποία είχε και μια σημαντική στιγμή με τον Τρισκόφσκι στο 28' που σούταρε και απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπογκατίνοφ,οι φιλοξενούμενοι δύο λεπτά αργότερα βρήκαν το δρόμο προς τα δίκτυα με τον Μιγκελίτο.Ο μεσοεπιθετικός του Εθνικού με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του,με τον Τόνιο να μην μπορεί να αποσοβήσει το γκολ. Με την συμπλήρωση 45 λεπτών στον αγώνα, η ΑΕΚ βρήκε την απάντηση στο γκολ του Εθνικού με τον Τρουγιόλς, ο οποίος έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1.

Δικαιώθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν στην ισοφάριση και στο 45+1 γύρισαν τούμπα το ματς με τον Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός επιθετικός με πλασέ σκόραρε και ανέτρεψε το σκορ και τα δεδομένα του αγώνα. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (47') ο Γιάννου έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 3-1, όταν από πλεονεκτική θέση σούταρε την μπάλα έξω.

Βρέθηκαν μαζί.

Ότι δεν κατάφερε ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός στην συγκεκριμένη φάση, το έκανε 2 λεπτά αργότερα με συρτό σουτ που ξεγέλασε τον Μπογκατίνοφ με αποτέλεσμα να γράψει το 3-1. Μια ΑΕΚ χωρίς σταματημό εμφανίστηκε στο δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας και τέταρτο γκολ με τον Φιόλιτς στο 55'. Ο ρυθμός έπεσε, αλλά η ΑΕΚ στο 79' έδωσε διαστάσεις θριάμβου με γκολ του Πλάνας. Αρχικά ο Αναστασίου έκανε το πλασέ σημαδεύοντας το δοκάρι και στην επαναφορά ο Πλάνας έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 5-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα