Ισόπαλη χωρίς τέρματα η ΑΕΛ

Ισόπαλη χωρίς τέρματα εξήλθε η ΑΕΛ στο 3ο φιλικό προετοιμασίας και 2ο στην Βουλγαρία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο. Οι κυπελλούχοι κόλλησαν στο μηδέν με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948, με τα σημάδια κούρασης λόγω των σκληρών προπονήσεων να είναι εμφανή. 

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας τους, ενώ δοκίμασε και διάφορα πράγματα που έχει στο μυαλό του εν όψει του αγώνα με

τον Άρη Θεσσαλονίκης σε 12 ημέρες.

Το θετικό ήταν και σήμερα η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας που κράτησε ανέπαφη την εστία του Βοζίνια, όπως και στο προηγούμενο φιλικό με την Ραντ.
Την προσεχή Τρίτη, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Ολεσάντρια Ουκρανίας (18:00), ενώ η πρόβα τζενεράλε της ομάδας θα γίνει με την ισραηλινή Σέκτσια το ερχόμενο Σάββατο (18:00). 

Αρχική Εντεκάδα: Βοζίνια, Α. Τεϊσέιρα, Τζούνιορ, Γκοντάλ, Χ. Κυριάκου, Αβραάμ, Ζντραβκόφσκι, Καστανιάγα, Αντάμοβιτς, Γκαζαριάν, Χουράδο.

Στο 60’ πέρασαν στον αγώνα οι Αγκάνοβιτς, Μουστάκης, Ράσο, Γουήλερ, Πρόσεκ, Νίλς, Γερολέμου και Τόρες αντί των Γκαστανάγια, Νταβόρ, Βοζίνια, Γκαζαριάν, Αντάμοβιτς, Ντόσα, Αβραάμ και Κυριάκου.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα