Ισχυρές καταιγίδες το ξημέρωμα στη Λεμεσό – Χειμωνιάτικο σκηνικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό στο κατώφλι του Δεκέμβρη.

Σε ισχύ βρίσκεται από τα ξημερώματα η κίτρινη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής. Ισχυρές καταιγίδες πλήττουν από νωρίς τα ξημερώματα διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-Άρχισαν τα φαινόμενα

Σύμφωνα με τα όσα εκτάκτως μετέδωσε το

Kitas Weather, στην Λεμεσό επικράτησε ισχυρή υπερκυτταρική καταιγίδα κάνοντας την νύχτα μέρα!

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά πιθανό να πέσουν σε κάποιες περιοχές μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα