«Ήρτεν Πάσκαν...» - Ο δημιουργός του viral τραγουδιού μιλά στο SigmaLive (VID)

Αν υπήρχε και κάποιος που δεν γνώριζε το χωριό Ακάκι σίγουρα το έμαθε ή άκουσε κάτι για αυτό τις τελευταίες μέρες. Αφορμή το τραγούδι που έγινε «Ήρτεν Πάσκαν κατεβαίνω Ακάτζι» του Κύπριου δημιουργού με το καλλιτεχνικό όνομα Stone. Το Χιπ χοπ τραγούδι κυκλοφορεί πλέον παντού στα ΜΚΔ και άγγιξε μέχρι χθες τις 117+ χιλιάδες θεάσεις στο youtube.

Aνήμερα λοιπόν του Πάσχα, το

SigmaLive πήρε συνέντευξη από τον δημιουργό του τραγουδιού  και ζήτησε να μάθει περισσότερα για τον ίδιο και το άσμα του

Πώς προέκυψε η ιδέα για δημιουργία του άσματος που όπως φαίνεται έγινε viral σε όλη σχεδόν την Κύπρο;

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου μου τραγουδιού με όνομα «KELOKEDARA», δέχθηκα μήνυμα από τον εξάδελφο μου από το Ακάκι στο οποίο μου ζήτησε να γράψω ένα τραγούδι για το χωριό του πατέρα μου. Έτσι και έγινε.

Τι σου λέει ο κόσμος που σε συναντά;

Από τη μέρα κυκλοφορίας του τραγουδιού και πριν να γίνει viral, μετέβηκα για τις διακοπές του Πάσχα στα Κελοκέδαρα, όποτε δεν έχω κάποιο feedback από το κόσμο που συναντώ μιας και ο πληθυσμός του χωριού είναι διψήφιος. Ωστόσο τα μηνύματα που έχω δεχτεί στα κοινωνικά δίκτυα είναι πολύ θετικά.

Τι να περιμένει κάποιος αν «κατεβεί Ακάτζι» τούτες τις μέρες;

Είναι μια εκδήλωση που οργανώνεται από εθελοντές, τα παιδιά έχουν κάνει τρομερή δουλειά . Θεωρώ πως ο κάθε επισκέπτης θα περάσει υπέροχα. Κοπιάστε, εν θα χάσετε!

Υπάρχει «μαγιά» και μέλλον στο κυπριακό χιπ χοπ

Δύσκολο να ανθίσει λόγω του μικρού πληθυσμού στο νησί . Αλλά το κυπριακό χιπ χοπ πάντα θα υπάρχει σε χωριά και πόλεις, παρέες εφήβων αλλά και σε πιο μεγάλους. Ο στίχος του είναι ο άμεσος τρόπος να εκφραστεί κάποιος . Εύχομαι κάποτε να πάρει άλλες διαστάσεις και μέγεθος.

Ο κόσμος να περιμένει συνέχεια από δικά σου τραγούδια;

Τα καλύτερα έρχονται...

Ακούστε το τραγούδι:

Keywords
Τυχαία Θέματα