Ιράν: Αγνοείται το ελικόπτερο του Ραΐσι-Προσευχές μεταδίδει η τηλεόραση

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι βρίσκεται σε εξέλιξη την Κυριακή (19/5).

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν είχε «αναγκαστική προσγείωση», ανέφερε η κρατική τηλεόραση χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, ενώ άλλα μέσα ενημέρωσης στη χώρα μεταφέρουν πληροφορίες για τις κακές καιρικές συνθήκες στο σημείο και για τη δυσκολία των διασωστών να φτάσουν στην περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη στην ιρανική επαρχία του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν. Μαζί με τον πρόεδρο, στο ίδιο ελικόπτερο, βρισκόταν ο υπουργός Εξωτερικών Χοσείν Αμιραμπντολαχιάν

και άλλοι αξιωματούχοι.

Το ισραηλινό Channel 12 μετέδωσε την πληροφορία ότι ο Ιρανός πρόεδρος έχει σκοτωθεί.

Ιρανοί αξιωματούχοι μετέφεραν από την πλευρά τους την ανησυχία τους λόγω και των καιρικών συνθηκών. Ιρανός αξιωματούχος δήλωνε στο Reuters ότι «η ζωή του προέδρου και του υπουργού Εξωτερικών είναι σε κίνδυνο».  Στον λογαριασμό του προέδρου στο Instagram εμφανίστηκε γύρω στις 18:00 μήνυμα που αναφέρει «Προσευχηθείτε για μένα».

Iranian President Ibrahim Raisi's official Instagram account shared a post with the words: "Pray for me". pic.twitter.com/GR8TwrKSLF

— NEXTA (@nexta_tv) May 19, 2024

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι η τηλεόραση διέκοψε τη ροή του προγράμματος και άρχισε να μεταδίδει προσευχές.

Το IRNA έδωσε στη δημοσιότητα την τελευταία φωτογραφία του ελικοπτέρου του Ραΐσι όταν αναχωρούσε για την επιστροφή στην Τεχεράνη.

Διαβάστε επίσης: LIVE: Εντατικές έρευνες στο Ιράν για εντοπισμό του προεδρικού ελικοπτέρου

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιράν, Αγνοείται, Ραΐσι#45Προσευχές,iran, agnoeitai, raΐsi#45prosefches