ΗΠΑ/Ανεμοστρόβιλοι: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης-Φόβοι για δεκάδες νεκρούς

Περίπου 50 άνθρωποι είναι πιθανόν να έχουν χάσει την ζωή τους από τους καταστροφικούς ανεμοστρόβιλους, δήλωσε ο κυβερνήτης του Κεντάκι Άντι Μπεσίρ, σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post.

«Οι πληροφορίες είναι πραγματικά σπαρακτικές», δήλωσε ο κυβερνήτης, ενώ αξιωματούχοι των υπηρεσιών διάσωσης δεν είχαν μέχρι σήμερα το πρωί επιβεβαιώσει αριθμούς για νεκρούς ή τραυματίες. Η πολιτεία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και, σύμφωνα με τον κυβερνήτη, οι ζημιές θα είναι «από τις χειρότερες που έχουμε

δει εδώ και πολύ καιρό».

Breaking: A large tornado is on the ground in Bowling Green, Kentucky. The city has a population of nearly 70,000 people. pic.twitter.com/D85gtfuk7a

— PM Breaking News (@PMBreakingNews) December 11, 2021

Στο Ιλινόι, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι πολλοί άνθρωποι είναι παγιδευμένοι μετά τη μερική κατάρρευση σκεπής σε αποθήκη της Amazon.com Inc κοντά στο Σεντ Λούις αργά χθες, Παρασκευή, το βράδυ, αφού ανεμοστρόβιλοι και ισχυρές καταιγίδες έπληξαν την περιοχή.

Στο Τενεσί, η κακοκαιρία στοίχισε τηγ ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους.

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πέντε τραυματίσθηκαν όταν ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε τη σκεπή οίκου ευγηρίας στο Μονέτ του βόρειου Άρκανσο, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Πηγή: ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα