ΗΠΑ: Βρέθηκε αυτοκίνητο που σχετίζεται με έγκλημα του 1978

Ένα αυτοκίνητο σε άσχημη κατάσταση που βρέθηκε σε ένα κανάλι της νότιας Φλόριντα μπορεί να αποτελεί το κλειδί για να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης δύο εφήβων σχεδόν πριν από τέσσερις δεκαετίες, σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη της Επαρχίας Μπράουαρντ.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από ένα εργάτη υπηρεσιών κοινής ωφελείας την Τετάρτη και ανασύρθηκε από το νερό από το Αστυνομικό Τμήμα Σάνραϊζ.Όταν

έψαξαν στα αρχεία τον αριθμό του βρήκαν ότι ήταν εγγεγραμμένο στον Χάρι Γουέιντ Άτσισον τον τρίτο, ένα 19χρονο που εξαφανίστηκε με την 15χρονη κοπέλα του, τη Ντάνα Ναλ, στις 7 Οκτωβρίου, 1978.Στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκαν πτώματα, δήλωσε την Παρασκευή η εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου του Σερίφη Βίντα Κόλμαν – Ράιτ. «Δεν θα αναγνώριζα καν ότι πρόκειται για αυτοκίνητο αν δεν ήταν τα λάστιχά του», είπε.Θεωρείται πως το αυτοκίνητο είναι η πορτοκαλί Ντότζ Κορονέτ του 1969 που άνηκε στον Άτσισον. Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Σαν Σέντινελ το 1995, οι αστυνομικοί είχαν δηλώσει τότε πως οι δύο νεαροί είχαν πάει σε ροκ συναυλία το βράδυ της εξαφάνισής τους.Μετά τη συναυλία είχαν γυρίσει στο τροχόσπιτο του Άτσισον όπου είχαν καυγαδίσει, έλεγε το άρθρο. Ο Άτσισον είχε προσπαθήσει να φύγει οδηγώντας το αυτοκίνητό του, αλλά η Ναλ τον σταμάτησε και μπήκε κι αυτή στο αυτοκίνητο.Από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους, πρόσθετε το άρθρο. Η Αστυνομία είχε ανοίξει πάλι τον φάκελο της υπόθεσης πριν από σχεδόν 20 χρόνια αλλά δεν είχε κατορθώσει να βρει οποιαδήποτε στοιχεία.Οι γονείς και των δύο δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή, ανέφερε η κ. Κολμαν - Ράιτ. Ο κάθε ένας έχει από μία αδελφή στη Φλόριντα, πρόσθεσε, αρνούμενη ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.Αστυνομικοί έχουν έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια και επικεντρώνονται στην προσπάθεια να εξεύρεσης οποιωνδήποτε σορών, είπε.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα