Ινδία: Δύο φίδια που στριφογυρίζουν σε χορευτικές κινήσεις γίνονται viral

Το βίντεο με τα δύο φίδια έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Νέο Δελχί και αυτό δεν είναι ένα νέο φαινόμενο καθώς οι χρήστες λατρεύουν να βλέπουν αυτά τα κλιπ.

 Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Twitter δείχνει δύο φίδια που στροβιλίζονται σε μια χορευτική κίνηση. Αν και δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για χορό ζευγαρώματος ή εάν συμμετέχουν σε εδαφική μάχη. Το βίντεο κοινοποιήθηκε από τον επίσημο IPS Rupin Sharma.

Στο βίντεο μήκους

2,20 λεπτών, βλέπουμε δύο φίδια να τυλίγονται μεταξύ τους στην οροφή ενός σπιτιού. Οι όμορφες κινήσεις οδηγούν σε πτώση, αλλά συνεχίζουν το χορό στο έδαφος. Αυτό έχει κάνει τους χρήστες του δικτύου να ξύνουν το κεφάλι τους και να αναρωτιούνται αν τα δύο φίδια ζευγαρώνουν, ασχολούνται με κάποια μορφή χορού ή τσακώνονται. Εν τω μεταξύ, μια γυναίκα ακούγεται να λέει στο παρασκήνιο ότι τα φίδια δεν πρέπει να βλάπτονται με κανέναν τρόπο.

Αξιοσημείωτο, αυτό που αποκαλούσαν οι περισσότεροι ότι το βίντεο με τα φίδια να συμμετείχαν σε «χορό ζευγαρώματος», είναι στην πραγματικότητα ένας αγώνας πάλης μεταξύ δύο αρσενικών φιδιών του ίδιου είδους.

Πιο κάτω το βίντεο:

#Naag_Naagin

Keywords
Τυχαία Θέματα