Ημέρα της κρίσης για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο η 17η Μαρτίου!

Με τον κορωνοΐό να έχει κηρυχθεί πλέον πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τα εγχώρια πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις ευρίσκονται στον αέρα.

Με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Πέμπτης (12/3) η UEFA ενημέρωσε πως την ερχόμενη Τρίτη (17/3) θα λάβει χώρα τηλεδιάσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους και αρμόδιους φορείς, προκειμένου να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με την αγωνιστική περίοδο 2019/20 στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της UEFA:

«Υπό το φως

των ραγδαίων εξελίξεων με τη διάδοση του CONVID-19 σε ολόκληρη την Ευρώπη και την αλλαγή της ανάλυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η UEFA έχει καλέσει τους εκπροσώπους των 55 ομοσπονδιών μελών της, μαζί με το συμβούλιο του European Club Association, του European Leagues και τους εκπροσώπους της FIFPro, να λάβουν μέρος σε τηλεδιάσκεψη την Τρίτη, 17 Μαρτίου, για να συζητήσουν την αντίδραση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην επιδημία.

Η συζήτηση θα περιλαμβάνει όλες τις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Euro 2020.

Περαιτέρω ενημέρωση θα προκύψει μετά τις συναντήσεις».

In the light of ongoing developments in the spread of Covid-19, UEFA has invited various stakeholders to discuss European football’s response to the outbreak.

Discussions will include all domestic and European competitions, including UEFA EURO 2020.

Full statement:

Keywords
Τυχαία Θέματα