Ημέρα κρίσης για την Παιδεία- Αναμένονται οι τελικές προτάσεις

Τις τελικές τους προτάσεις αναμένεται να καταθέσουν σήμερα στον Υπουργό Παιδείας οι 3 εκπαιδευτικές οργανώσεις.

ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και η ΟΛΤΕΚ θα θέσουν το πρωί ενώπιον των συλλογικών τους Σωμάτων, τα στοιχεία που τους δόθηκαν, για να ληφθούν οι τελικές εισηγήσεις, τις οποίες θα αποστείλουν, ακολούθως, στις αντίστοιχες αρμόδιες Διευθύνσεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της, Φίλιο Φυλακτού, ΠΟΕΔ θα καταθέσει κάποιες εισηγήσεις σήμερα στη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, και «έτσι οφείλουν να τις περάσουν από τα συλλογικά τους σώματα».

Σε δηλώσεις του χθές, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ

Γιάννος Σωκράτους είπε ότι συγκαλεί σήμερα Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης «για να τους ενημερώσουμε ακριβώς τι έγινε και πού είμαστε και για να δούμε ποιες εισηγήσεις ή προτάσεις μπορούμε να καταγράψουμε».

Η ΟΛΤΕΚ, αφού ενημερώσει σήμερα τα συλλογικά της όργανα, ενδεχομένως να αποστείλει γραπτώς τις εισηγήσεις της στη Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΜΤΕΕ), είπε ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ Παναγιώτης Λυσάνδρου.

Αναλυτικά οι ώρες που θα συνεδριάσουν:

09:00 ΟΛΤΕΚ - Συνεδρία Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου (Γραφεία ΟΛΤΕΚ)

09:30 ΟΕΛΜΕΚ - Συνεδρία Διοικητικού Συμβουλίου (Γραφεία ΟΕΛΜΕΚ)

10:00 ΠΟΕΔ - Συνεδρία Διοικητικού Συμβουλίου (Γραφεία ΠΟΕΔ)

Oι προτάσεις των Eκπαιδευτικών Oργανώσεων θα δοθούν στον Υπουργό Παιδείας, ο οποίος αφού τις μελετήσει, θα απευθύνει κάλεσμα για την τελική διαβούλευση.

Να σημειωθεί ότι στις 7:30 το πρωί θα συναντηθούν οι εκπρόσωποι των οργανωμένων γονέων με τον Υπουργό Παιδείας για ενημέρωση και συζήτηση επί των εξελίξεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα