Ήλθε (από τον πάγκο), τα έκανε όλα (γκολ κι ασίστ), νίκησε!

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, ο Ερμής επικράτησε (με ανατροπή) 2-1 της Δόξας στο N. PAPAS GROUP Αμμόχωστος-Επιστροφή και με την πέμπτη νίκη του στην σεζόν έφτασε στους 24 βαθμούς, όσους έχουν ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ (αμφότεροι με παιχνίδι λιγότερο). Στον αντίποδα, ο σύλλογος της Κατωκοπιάς γνώρισε τη δεύτερη συναπτή ήττα του και κινδυνεύει

να πέσει από την έκτη θέση, αν νικήσει ο Ολυμπιακός στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 50ό λεπτό με τον Κίκας, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κοβάτσεβιτς, που στο 68' αξιοποίησε ασίστ του νεοεισελθόντος Ρουσιά, ο οποίος στο 93' πήρε κεφαλιά-ασίστ του Παπαθανασίου και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Καϊκέ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ και χαρίζοντας στον Νικόλα Μαρτίδη ένα νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο του Ερμή.

ΕΡΜΗΣ: Καϊκέ, Δημητρίου, Γαβριήλ, Μέιρα, Κύπρου (55' Ρουσίας), Ντίας, Φόλμπρεχτ, Κοβάσεβιτς (85' Παπαθανασίου), Χολτ, Κυριακίδης (55' Κάταρικ), Σιντιμπέ (77' Σιντιμπέ)

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μουκτάρης, Σαντίκ, Οικονομίδης, Καλό (65' Μπιλάλ), Ασαμόα (74' Γκίλσον), Τραϊτσέφσκι, Γκολομπάρτ, Μιντίκκης, Κίκας (88' Χριστοφή)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ήλθε,ilthe