Ηλικιωμένη πήγε στις Πρώτες Βοήθειες στις 09.00 και εξυπηρετήθηκε στις 20.00

Χάος επικρατούσε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με τους πολίτες να διαμαρτύρονται για πολύωρες καθυστερήσεις στο ΤΑΕΠ.

Πολίτες που μίλησαν στο SigmaLive ανέφεραν ότι ανέμεναν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να εξυπηρετηθούν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, οι καταγγελίες αναφέρουν ότι ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες από τους συγγενείς της, στις 9 το πρωί για να εξυπηρετηθεί τελικά στις 8

το βράδυ! 

Κατά τη διάρκεια της αναμονής, προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους συγγενείς της γυναίκας και στους νοσηλευτές με αποτέλεσμα να επέλθει σύλληψη των συγγενών της ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με την επίσημη θέση της Αστυνομίας, χθες συνελήφθη γυναίκα που προκαλούσε ανησυχία και φώναζε για τις καθυστερήσεις.

Η γυναίκα που συνελήφθη κατήγγειλε στο SigmaLive ότι κατά την σύλληψή της κτύπησε στον σπόνδυλο της με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική.

Διαβάστε επίσης: Ένταση στο ΓΝ Λευκωσίας για καθυστερήσεις στο ΤΑΕΠ – Συνελήφθη γυναίκα

Μιλώντας στο SigmaLive χθες για το περιστατικό, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥΠΥ Χαράλαμπος Χαριλάου ανέφερε ότι τα επείγοντα περιστατικά εξυπηρετούνται αμέσως και ότι οι περισσότεροι που βρίσκονται στην αναμονή είναι ασθενείς που κρίνονται από την διαλογή ότι θα έπρεπε να πάνε στους προσωπικούς τους γιατρούς.

«Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μια αυξημένη ροή ασθενών, συστήνουμε στους ασθενείς υπομονή», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα