Ικανοποιητική η πληρότητα στα ξενοδοχεία για το τριήμερο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, ο οποίος μίλησε για την πληρότητα των τουριστικών μονάδων για το τριήμερο του Κατακλυσμού.

Αρχικά ανέφερε ότι η πληρότητα για το τριήμερο κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. «Σε ορισμένες περιπτώσεις η πληρότητα αγγίζει το 60-70-% και αφορά τον εσωτερικό τουρισμό».

Πρόσθεσε ότι τις υπόλοιπες μέρες του μήνα η πληρότητα είναι μονοψήφια. «Η ολιστική εικόνα της βιομηχανίας είναι τέτοια και δημιουργεί μια οριακή κατάσταση».
Στη συνέχεια μίλησε για τις τιμές στα πλαίσια του σχεδίου για τον

εγχώριο τουρισμό, διευκρινίζοντας ότι ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στοιχίζει €60. «Είναι πάρα πολύ χαμηλή τιμή και δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια κέρδους». Συμπλήρωσε ότι είναι κάτι καλό το οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν οι Κύπριοι και βοηθά στην επανεκκίνηση της βιομηχανίας».

Επεσήμανε ότι υπάρχουν και άλλες ελκυστικές τιμές και πακέτα τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν οι εκδρομείς. «Ελπίζουμε ότι φέτος θα παραταθεί ο τουρισμός και θα κυλίσει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου». Διευκρίνισε ότι υπάρχει ακόμη διαθεσιμότητα και μπορούν οι πολίτες κλείσουν για το τριήμερο.

Τέλος, ανέφερε ότι τα παραλιακά μέτωπα έχουν την τιμητική τους, αλλά υπάρχει ζήτηση και για τις μονάδες στα ορεινά.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε ακόμη: Μένουν εντός για τον Κατακλυσμό οι Κύπριοι- Οι προτιμήσεις και οι τιμές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ικανοποιητική, #45Τι,ikanopoiitiki, #45ti