Ικανοποίηση κοινοτάρχη Χλώρακας-«Αναμένουμε αυστηρή εφαρμογή των μέτρων»

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο πρόερος του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για το συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα μετά την σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κ.Σ. Χλώρακας, ο κ. Λιασίδης ανέφερε πως "είμαστε ικανοποιημένοι με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν μετά τη σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους Υπουργούς και αρμόδιους φορείς για το σφράγισμα του συγκροτήματος και την απόφαση για εφαρμογή των διατάγμάτων του τέως Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Νουρή και της Επάρχου Πάφου Μαίρης Λάμπρου".

Αναμένουμε,

πρόσθεσε ο κ. Λιασίδης, πράξεις και αυστηρή εφαρμογή των όσων μέτρων ανακοινώθηκαν με πρώτο στόχο την αποτροπή της εκ νέου κατοίκησης ή της ανακατάληψης του κτιρίου μέχρι να λυθούν τα προβλήματα που οδήγησαν στο κλείσιμο του.

Επεσήμανε επίσης πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον διαβεβαίωσε για την αποφασιστικότητά του να επιλυθεί το πρόβλημα στη Χλώρακα για να μην αποτελέσει προηγούμενο και παράδειγμα για άλλες περιοχές.

Είπε τέλος πως για κάθε μέτρο έχουν τεθεί αυστηρά χρονοδιάγραμματα για το άμεσο και ομαλό σφράγισμα της οικοδομής και τη μετέπειτα φύλαξή του.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα