Ικανοποίηση για την 4αρα, τα δεδομένα με Καρλάο

Ικανοποίηση επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ από τη νίκη επί της Ομόνοιας με 4-1 και την επιστροφή στο -2 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ έκανε αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες σκόραρε δυο τέρματα, ωστόσο η μείωση του σκορ την επηρέασε για κάποιο χρονικό διάστημα, στο οποίο ανησύχησε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη διάσκεψη Τύπου δεν φάνηκε πλήρως ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και όπως τόνισε "μπορεί και καλύτερα". Εντούτοις, εκείνο που έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή είναι η ουσία

που είναι τα αποτελέσματα και οι νίκες.

Ο ΑΠΟΕΛ από εδώ και μπρος θα πρέπει να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα απόδοσης λόγω του ότι η οποιαδήποτε απώλεια βαθμού ενδεχομένως να αποβεί μοιραία. Ως εκ τούτου, το 4Χ3 αποτελεί αυτοσκοπό για την εκπλήρωση του βασικού στόχου.

Παρ’ όλα αυτά, οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να βάλουν για λίγο στο περιθώριο το πρωτάθλημα και να επικεντρωθούν στο κύπελλο και στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση. Εδώ δημιουργείται και το εξής θέμα, που πρέπει να λύσει ο Μπρούνο Μπαλταζάρ. Τη σωστή διαχείριση προκειμένου η ομάδα να ανταπεξέλθει στον καλύτερο δυνατό βαθμό στο βεβαρημένο και άκρως σημαντικό πρόγραμμα, με ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Πάντως, ο τραυματισμός του Καρλάο ενδέχεται να τον αφήσει εκτός από τον αγώνα της Τετάρτης και αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι στην «Αρένα» για το θεσμό του πρωταθλήματος. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, με την αυριανή ημέρα να θεωρείται διαφωτιστική για το μέγεθος της ζημιάς (εφόσον υπάρχει).

Όσον αφορά στον Μηνά Αντωνίου, το πρόβλημα που αποκόμισε είναι στο γόνατο και παρά το γεγονός ότι δεν φαίνεται να είναι ανησυχητικό, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα